Biletul Zilei
Biletul Zilei

Videoton vs Diosgyor – Pariul Zilei 17.Iulie.2016

Diosgyor logo Videoton logoIn acest week-end vor reincepe mai multe campionate ale Europei, printre care si cel Ungariei de unde va vom prezenta duelul dintre Videoton si Diosgyor, un meci dezechilibrat de care pot profita si pariorii.

Vice-campionii de la Videoton vor fi gazdele acestei partide care va reprezenta si debutului noului antrenor, Henning Berg, un tehnician norvegian care a mai pregatit pe Legia Varsovia, Balckburn sau Lillestrom. Obiectivul fixat de conducere este castigarea titlului de campioana, o performanta pe care Videoton nu a mai realizat-o de 2 ani.

Gazdele de astazi se vor lupta in acest sezon pentru suveranitatea in Ungaria cu Debrecen, MTK Budapesta si Ferencvaros. Videoton nu este un club care se afla de mult timp in prim-planul fotbalului maghiar, cele trei trofee din palmaresul clubului au fost cucerite in ultimii 10 ani, iar acest lucru ne demonstreaza ca fotbalistii actuali au o ambitie deosebita de a face performanta cu Videoton.

Adversara de astazi a celor de la Videoton este o echipa modesta de mijlocul clasamentului, cea mai buna clasare pentru Diosgyor din ultimele 10 sezoane a  fost inregistritata in 2014 atunci cand oaspetii de astazi au terminat pe locul 5 din campionat. Pariorii trebuie sa tina cont si de faptul ca Diosgyor a retrogradat in 2010 in esalonul secund, iar lotul actual este inferior calitativ fata de cel al adversarei din acest meci.

Inainte de inceperea campionatului Videoton si-a demonstrat valoarea in Europa League, dupa ce au trecut de moldovenii de la Zaria Balti, fotbalistii maghiari au invins si pe Cukaricki in prima mansa al celui de-al doilea tur preliminar. Cei mai importanti fotbalisti din lotul gazdelor sunt Danko Lazovic, Asmir Suljic si capitanul formatiei Roland Juhasz. Desi exista multi straini in lot Videoton are una dintre cele mai puternice echipe din Ungaria si se asteapta sa fie o candidata la titlu pentru campionii de la Ferencvaros.

In ultima deplasare la Videoton cei de la Diosgyor au fost invinsi cu scorul de 2-1, chiar daca la pauza oaspetii conduceau cu 1-0., iar ultima victorie a celor de la Diosgyor pe terenul celor de la Videoton a fost inregistrata in 1998.

Asadar pentru acest meci casele de pariuri anticipeaza un joc dominat de Videoton care va incerca sa profite de avantajul terenului prorpiu si sa castige cele 3 puncte. Avand in vedere toate avantajele pe care le-am expus in acest articol va recomandam sa mizati pe succesul gazdelor care este cotat cu 1.50 de majoritatea caselor de pariuri si care poate aduce profituri mai importante daca este combinat pe un bilet cu mai multe meciuri.