Vardar Skopje vs Dinamo Zagreb – Pariul Zilei 12.Iulie.2016

Dinamo Zagreb logoVardar Skopje logoIn aceasta zi se vor disputa meciuri din al doile tur preliminar pentru calificarea in Grupele UEFA Champions League, iar din aceasta runda vor intra in competitie unele formatii foarte puternice care au pretentii ridicate. Una dintre aceste echipe este campioana Croatiei, Dinamo Zagreb, care se va deplasa la campioana Macedoniei, Vardar Skopje, acesta fiind un duel dezechilibrat de care pariorii pot profita.

Dinamo Zagreb este cunoscuta pe plan european ca o echipa care furnizeaza jucatori foarte talentati, multi membri din actuala natioanala a Croatiei au fost promovati de Dinamo Zagreb si transferati pe sume importante in campionatele puternice ale Europei. In momentul de fata cei mai valorosi jucatori din lotul croatilor sunt: Marko Pjaca, Ante Coric, Marko Rog si chilianul Angelo Henriquez.

Toti acesti tineri antrenati de managerul Zlatko Kranjcar  nu au mai mult de 22 de ani dar valoarea lor este estimata la cel putin 5 milioane de euro. Aceasta filosofie este practicata de multi ani de clubul croat si a adus atat beneficii financiare cat si performante importante pe plan european.

Dinamo Zagreb a castigat de fiecare data titlul in Croatia in ultimele 10 sezoane, perioada in care au reusit sa cucereasca si 7 Cupe ale Croatiei, insa cele mai importante realizari raman calificarile in Grupele UEFA Champions League. Participarea in aceasta faza a competitei aduce multe venturi pentru cluburile mici, iar in sezonul precedent Dinamo Zagreb a obtinut si o victorie istorica pe teren propriu impotriva englezilor de la Arsenal Londra.

Partida din aceasta seara nu ar trebui sa reprezinte o problema pentru campionii Croatiei care au un lot net superior celor de la Vardar Skopje. Acesta este primul meci pe care formatia din Macedonia il disputa in fata proprilor suporteri si probabil va fi si ultimul din acest sezon de UEFA Champions League, in anii precedenti acestia au fost eliminati chiar de prima adversara iar Dinamo Zagreb este o echipa foarte puternica  pentru Vardar Skopje.

Cele doua formatii nu s-au intalnit pana acum in cupele europene dar au facut parte din campionatul Iugoslaviei, deci trebuie sa ne asteptam la o confruntare foarte tensionata in care jucatorii se vor implica foarte mult.

Echipa gazdelor este cotata cu a doua sansa la victorie, deci pentru pariorii care vor miza pe succesul macedonenilor agentiile de pariuri ofera cota 5.50. Daca avem in vedere toate avantajele expuse in acest articol atunci cea mai sigura alegere este o victorie a oaspetilor, pariorii care vor alege acest pronostic vor primi cota 1.55 si vor avea placerea sa urmareasca cativa dintre cei mai talentati jucatori ai Croatiei.