Biletul Zilei
Biletul Zilei

Tottenham vs Atletico Madrid – Meciul Zilei 29.Iulie.2016

Atletico Madrid logotottenham logoCompetitia amicala International Champions Cup ne ofera inca un amical de gala intre Tottenham Hotspur, ocupanta locului 3 din ultimul sezon de Premier League, si Atletico Madrid, finalsita UEFA Champions League si una dintre cele mai puternice echipe din Spania. Acest meci va avea loc pe Melbourne Cricket Ground de la ora 13:00 si reprezinta o ocazie foarte buna pentru iubitorii fotbalului de a urmari unii dintre cei mai buni jucatori din lume.

Tottenham se afla la al doilea meci de pregatire din aceasta vara, dupa ce au fost invinsi de campioana Italiei, Juventus Torino, cu scorul de 2-1 tot in competitia amicala International Champions Cup. Tottenham a avut un sezon foarte bun si vor evolua in Grupele UEFA Champions League acolo unde este posibil sa-i intalneasca pe cei de la Atletico Madrid, o formatie care a ajuns pana in finala anterioara dar care a pierdut trofeul la penaltiuri in fata rivalilor locali de la Real Madrid.

Atletico Madrid a devenit una dintre cele mai respectate grupari in ultimele sezoane, antrenorul Diego Simeone a reusit sa formeze o trupa foarte competitiva care pune probleme gigantilor Real Madrd si Barcelona. Desi bugetul celor de la Atletico Madrid este mult mai limitat decat al rivalelor din campionatul spaniol au reusit sa-si pastreze cei mai importnati fotbalisti si sa mai achizitioneze cativa jucatori care vor contribui la performantele echipei.

Printre acesti noi veniti ii vom aminti pe Nico Gaitan de la Benfica Lisabona si croatul Sime Vrsaljko care a fost adus de la clubul italian Sassuolo. Totusi cei mai urmariti jucatori din formula lui Atletico Madrid sunt Antoine Griezmann, Koke si Fernando Torres.

Nici in tabara celor de la Tottenham nu s-au inregistrat schimbari foarte importante, atacantul Vincent Janssen fiind cea mai scumpa achizitie a englezilor. Cel mai important jucator al celor de la  Tottenham ramane Harry Kane care a fost cel mai bun marcator din sezonul  precedent, acesta a inscris 25 de goluri in editia trecuta de Premier League si este unul dintre favoritii la castigarea titlului de golgheter si in acest sezon.

Casele de pariuri acorda a doua sansa la victorie celor de la Tottenham in acest amical, pariorii care vor miza pe succesul englezilor vor primi cota 3.25, in timp ce pentru un rezultat de egalitate se ofera cota 3.35. Atletico Madrid este echipa cu cele mai multe sanse de a invinge, iar pariorii care vor miza pe acest pronostic vor obtine cota 2.20, insa noi va recomandam acest meci spre vizionare chiar daca nu ati pariat deoarece jucatorii pot urmari o partida de calitate.