Biletul Zilei
Biletul Zilei

Suedia vs Slovacia – Meciul Zilei 12.Ianuarie.2017

Desi inca nu a reinceput activitatea in toate campionatele Europei, in aceasta dupa-amiaza vom avea placerea sa urmarim un meci intre doua selectionate care au fost prezente si la Campionatul European, Suedia si Slovacia fiind si doua formatii care au in lot fotbalsiti foarte valorosi.

Acest meci amical se va disputa la Abu Dhabi, acolo unde clima permite desfasurarea acestui meci in conditii optime in aceasta perioada a anului si se asteapta ca in tribunele stadionului sa fie mai multi sustinatori ai suedezilor. Pentru ambele formatii este al doilea amical din aceasta perioada, daca Suedia a pierdut previzibil cu 2-1 impotriva Coastei de Fildes, Slovacia a realizat o surpriza neplacuta in meciul cu Uganda, o adversara net inferioara care s-a impus cu scorul de 3-1. Totusi aceste partide amicale au ca obiectiv pregatirea jucatorilor pentru meciurile oficiale care vor urma in campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018.

In grupa de preliminarii Suedia se claseaza pe pozitia a treia intr-o grupa dificila din care mai fac parte selectionatele din Olanda, Franta, Bulgaria, Belarus si Luxemburg. Nationala Slovaciei se afla tot pe pozitia a treia, insa adversarele din grupa sunt: Anglia, Scotia, Slovenia, Lituania si Malta. Daca facem o comparatie intre adversarele cele doua echipe putem afirma faptul ca grupa Slovaciei este mai accesibila, in timp ce pentru suedezi calificarea la Mondialul organizat de Rusia reprezinta o misiune foarte dificila.

In lotul scandinavilor evolueaza in mare parte jucatori din campionatul intern si doar 4 fotbalisti sunt convocati de la cluburi din afara Suediei, iar selectionerul Slovaciei, Jan Kozak, va incerca sa promoveze tot jucatori din campionatul intern. Clubul cu cei mai multi jucatori selectionati este MSK Zilina si chiar daca nu vom vedea foarte multe vedete evoluand pentru nationala Slavaciei sau a Suediei, putem urmari tineri talentati cu un potential foarte mare.

Slovacia nu este o nationala cu o istorie foarte bogata, insa din cele 3 meciuri directe contra suedezilor acestia au reusit sa obtina 3 rezultate de egalitate desi nu au marcat nici un gol.

Agentiile de pariuri se asteapta ca Suedia sa domine aceasta partida si ofera cota 3.20 celor care vor risca pe un succes neasteptat al slovacilor, in timp ce pentru un rezultat de egalitate se ofera cora 3.30. Probabil ca multi pariori vor miza pe o victorie a Suediei care este cotata cu 2.20, insa noi va recomandam sa alegeti varianta de sub 2.5 goluri marcate care este cotata cu 1.70 si care poate aduce profit indiferent de echipa care se impune in acest amical.