Suedia vs Bulgaria – Pariul Zilei 10.Octombrie.2016

suedia logobulgaria logoIn aceasta zi vor avea loc mai multe meciuri dezechlibrate din care pariorii isi pot alege pronosticurile, noi va vom prezenta in acest articol duelul dintre Suedia si Bulgaria, un meci de care puteti profita daca alegeti pariul corect.

Oaspetii de astazi sunt cotati cu sansa a doua la victorie, bulgarii au inregistrat pana acum o victorie chinuita cu scorul de 4-3 in fata celor din Luxemburg si o infragere categorica cu 4-1 impotriva Frantei.  Sansele ca Bulgaria sa se califice la Campionatul Mondial sunt foarte putine deoarece se lupta pentru primele locuri cu Franta, Olanda si Suedia , adversari care sunt superiori valoric si au mai multa experienta  in meciurile importante.  Bulgaria nu a mai participat de foarte mult timp la un turneu final si cei mai valorosi fotbalisti s-au retras de la echipa nationala.

Nici Suedia nu mai are foarte multi fotbalsiti care sa evolueze la cluburile mari, insa experienta acumulata la turneele precedente ii vor ajuta sa obtina un rezultat bun in aceasta seara. Un alt avantaj foarte important al suedezilor este sprijinul publicului care ii vor incuraja pe Andreas Granqvist si colegii sai sa obtina inca 3 puncte.

Aceasta este prima campania de calificare dupa retragerea lui Zlatan Ibrahimovici, atacantul suedez era o piesa foarte importanta in cadrul nationalei suedeze si a marcat multe goluri care au fost decisive. In momentul de fata selectionerul Janne Andersson va conta pe Victor Lindelof, Oscar Wendt si John Guidetti.  Desi este o echipa cu foarte multe pretentii Suedia a obtinut o victorie chinuita in etapa trecuta, atunci cand au invins reprezentativa Luxemburgului doar cu scorul de 1-0.

Suedezii au nevoie de o victorie in aceasta seara si pentru a avea un moral ridicat in partida cu Franta, care este dupa pararea multor specialisti cel mai puternic adversar din aceasta grupa.

Cele doua echipe au avut multe intalniri directe dar in ultimii 40 de ani Bulgaria a incasat cel putin un gol in fiecare meci si nu a existat nici o infrangere a Suediei. La Campionatul European din 2004 cele doua adversare s-au intalnit in faza grupelor, iar bulgarii au fost invinsi categoric cu scorul de 5-0.

Misiunea din aceasta seara a Bulgariei este mai dificila deoarece nu mai dispune de aceasi fotbalisti ca in 2004, casele de pariuri acorda cota 8.25 pentru cei care vor risca pe o victorie surprinzatoare a oaspetilor. Cel mai sigur pronostic este o victorie a suedezilor care este cotata cu 1.40, aceasta fiind si recomandarea noastra pentru pariorii care cauta un pronostic sigur si profitabil.