Biletul Zilei
Biletul Zilei

Stuttgart vs Borussia Dortmund – Pariul Zilei 23.Aprilie.2016

Stuttgart logodortmund logoPariorii au astazi foarte multe optiuni din care isi pot alege pronosticurile, unul dintre cele mai atractive pariuri de astazi il puteti gasi in confruntarea dintre VFB Stuttgart si Borussia Dortmund. Aceasta partida din campionatul Germaniei ar trebui sa fie castigata de jucatorii de la Dortmund care sunt favoriti in ciuda faptului ca evolueaza in deplasare, casele de pariuri acorda prima sansa oaspetilor deoarece acestia beneficiaza de mai multe avantaje pe care le vom expune in continuarea acestui articol.

Pariorii trebuie sa tina cont in primul rand de forma buna a Borussiei Dortmund, cu exceptia meciului din Europa League in care au pierdut dramatic la Liverpool cu scorul de 4-3, jucatorii pregatiti de Thomas Tuchel nu au mai inregistrat nici un esec in 2016. In momentul de fata Borussia Dortmund se afla pe pozitia secunda din Bundesliga cu 71 de puncte si vor juca si in finala Cupei Germaniei impotriva celor de la Bayern Munchen. Borussia Dortmund are nevoie de cele 3 puncte puse in joc  pentru a diminua diferenta care o desparte de liderul Bayern Munchen, bavarezii avand in acest moment un avans de 7 puncte.

In cealalta tabara exista o atmosfera incordata deoarece VFB Stuttgart se afla in acest moment la doar 2 puncte de zona retrogradare, iar vremurile in care formatia din Stuttgart era una dintre candidatele lui Bayern Munchen la titlu par foarte indepartate. Cu toate ca Stuttgart nu a obtinut nici o victorie in ultimele 5 meciuri, conducerea clubului continua sa ii ofere sprijin antrenorului Jurgen Kramny care a preluat echipa la sfarsitul turului de campionat.

Gazdele de astazi au una dintre cele mai ineficiente defensive din campionat, apararea celor de la Stuttgart  a primit 60 de golur in 30 de etape, in timp ce Borussia Dortmund are 72 de goluri inscrise, fiind la egalitate cu rivala Bayern Munchen.  Avand in vedere aceste statistici ar trebui sa ne asteptam la o diferenta mare de scor in favoarea oaspetilor care au mai castigat la Stuttgart un meci in Cupa Germaniei, acea partida s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Dortmund.

In meciul din turul campionatuli Stuttgart a fost invinsa categoric cu scorul de 4-1, iar pentru intalnirea de astazi casele de pariuri ofera cota 4.60 celor care se vor incumeta sa parieze pe o victorie a gazdelor. Nici un rezultat de egalitate nu este o idee foarte buna deoarece Borussia Dortmund are un lot mult mai valoros, iar pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al oaspetilor pentru care vor primi cota 1.70 de la majoritatea caselor de pariuri.