Biletul Zilei
Biletul Zilei

Soligorsk vs BATE Borisov – Pariul Zilei 08.August.2016

bate borisov logoSoligorsk logoIn aceasta zi microbistii nu au foarte multe meciuri din care isi pot alege pariurile, iar noi va vom prezenta in acest articol un derby al campionatului din Belarus in care se vor intalni primele doua clasate, Soligorsk si BATE Borisov. Acest meci ar putea decide in mare parte noua campioana a Belarusului dar ar putea reprezenta si o oportunitate pentru pariori de a obtine o cota profitabila.

Oaspetii de la BATE Borisov sunt in acest moment lideri in clasament cu 38 de puncte, la 10 puncte diferenta de Soligorsk care vor incerca sa profite de avantajul terenului prorpiu si sa diminueze aceasta diferenta. In ultimele sezoane BATE Borisov a fost echipa care a avut cele mai mari performante atat in competitiile interne, cat si pe plan european.  BATE Borisov a castigat ultimele 10 campioante si mai are in palmares 3 Cupe ale Belarusului si 6 Supercupe, de asemenea oaspetii de astazi au cel ma valoros lot din Belarus si sunt singura echipa care inca nu a fost eliminata din cupele europene.

BATE Borisov a fost eliminata din UEFA Champions League de irlandezii de la Dundalk dar vor juca in Play-off-ul Europa League impotriva celor de la Astana, un adversar pe care campioana Belarusului ar trebui sa o invinga fara probleme. In edita precedenta BATE Borisov a reusit sa se califice chiar in grupele Champions League, o performanta notabila pentru un club din Belarus unde nu sunt foarte mult investitori care sa sprijine fotbalul de performanta.

Cei de la Soligorsk au evoluat in Europa League dar au fost eliminati de formatia slovena, Domzale, acest lucru ne demonstreaza faptul ca gazdele de astazi nu se pot compara cu BATE Borisov chiar daca ocupa locul secund din clasament. Jucatorii de la Soligorsk se pot lauda totusi cu cea mai eficienta aparare din campionat, doar 12 goluri au incasat gazdele de astazi in timp ce BATE Borisov a primit 16 goluri.

In ultima intalnire BATE Borisov a reusit sa se impuna in fata celor de la Soligorsk, care au fost eliminati din Cupa Belarusului tot de adversara de astazi. De atfel ultima infrangere a celor de la BATE intr-un meci direct cu Soligorsk a fost inregistrata in martie 2014, intr-o partida din campionat.

Asadar trebuie sa ne asteptam la o noua victorie a campioanei din ultimii 10 ani care va majora diferenta din clasament, chiar daca va fi un scor strans victoria celor de la BATE Borisov este cel mai recomandat pariu al acestei intalniri, agentiile  oferind cota 1.85 pentru acest pariu care va poate aduce venituri suplimentare.