Biletul Zilei
Biletul Zilei

Slovacia vs Anglia – Pariul Zilei 20.Iunie.2016

Slovenia logoanglia logoUltimul meci din Grupa B pentru englezi poate reprezenta un prilej foarte bun pentru pariori sa obtina o cota buna deoarece adversara Angliei din aceasta seara este Slovacia, o formatie care este inferioara si nu ar trebui sa puna foarte multe probleme.

Slovacia a acumulat pana acum 3 puncte si se afla la egalitate cu Tara Galilor, dar in spatele Angliei care are deja 4 puncte. Victoria dramatica din meciul contra galezilor au adus o anumita siguranta pentru jucatorii Angliei, desi calificarea nu este asigurata fotbalistii pregatiti de Roy Hodgson au acum un moral mai bun si sunt pregatiti pentru a doua victorie de la acest turneu. Anglia are si avantajul de a avea un lot mai valoros, avand in vedere ca se vor mai juca multe meciuri la acest turneu final selectionerul englez trebuie sa introduca si cativa fotbalisti care in mod normal nu erau printre titulari.

In meciul precedent fanii englezi au avut placerea sa il urmareasca pe tanarul de 18 ani, Marcus Rashford , care a intrat pe teren in locul lui Adam Lallana. Desi a evoluat doar din minutul 73, aceasta experienta il va ajuta pe tanarul atacant de la Manchester United care poate fi o solutie daca titularii obisnuiti se vor accidenta sau vor fi suspendati.

Cel mai important membru din echipa Angliei ramane in continuare capitanul Wayne Rooney care nu a marcat nici un gol la acest turneu final dar si-a adus contribuita la revenirea spectaculoasa din meciul cu Tara Galilor. De asemenea jucatorii englezi au demonstrat in acea partida ca sunt foarte bine pregatiti fizic, fiind tot timpul implicati in dueluri  tari, dar si prin faptul ca au mentinut un tempo ridicat pana in finalul partidei.

In tabara slovacilor cel mai important jucator este Marek Hamsik, mijlocasul celor de la Napoli a marcat al doilea gol al partidei cu Rusia si poate pune probleme defensivei engleze. In apararea slovacilor va evolua Martin Skrtel, care este capitanul nationalei si care va trebui sa opreasca tentativele colegilor sai de la Liverpool.

Anglia si Slovacia au disputat doar 3 partide directe, toate cele 3 fiind castigate de englezi, iar in ultima confruntare slovacii au suferit o infrangere umilitoare cu scorul de 4-0.  Asadar nu trebuie sa mai amintim ca Slovacia este echipa cu a doua sansa la victorie, agentiile de pariuri oferind o cota intre 5.25 si 6.25 pentru cei care vor risca pe un succes al slovacilor. Pronosticul pe care noi il recomandam pariorilor este o victorie a  Angliei care este cotata cu 1.75 si care poate aduce profituri importante daca este mizata o suma mai mare.