Biletul Zilei
Biletul Zilei

Shamrock Rovers vs Derry City – Meciul Zilei 30.August.2016

Shamrock Rovers logoDerry City logoCampionatul Irlandei ne ofera astazi o partida foarte interesanta intre doua formatii care isi doresc o calificare in cupele europene, Shamrock Rovers si Derry City sunt vecine de clasament si se afla in cursa pentru titlul de campioana.

Gazdele acestei partidei sunte cei de la Shamrock Rovers care ocupa in acest moment locul 4 in campionat si pot spera la primul loc, diferenta fata de liderul campionatului fiind de 7 puncte. Shamrock Rovers are o istorie foarte bogata cu 17 titluri de campioana, 24 de Cupe ale Irlandei si doua Supercupe, un palmares care ii obliga pe jucatorii gazdelor sa obtina o clasare cat mai bun in acest sezon si calificarea in cupele europene.

In momentul de fata doar campioana Irlandei se califica in preliminariile Champions League, urmatoarele doua clasate avand prilejul sa reprezinte Irlanda in Europa League. Shamrock Rovers a terminat sezonul trecut pe pozitia a treia si au evoluat in Europa League, dar au fost eliminati  de finlandezii de la Rovaniemi, prima adversara intalnita.

Derry City nu este un club atat de titrat ca adversara de astazi dar au avut un parcurs bun pana acum si spera la o clasare cat mai sus pana la finalul sezonului. Sansele ca Derry City sa castige titlul sunt foarte mici deoarece au de recuperat 5 puncte fata de Dundalk, insa campioana en-titre are cel mai puternic lot din Iralnda si 3 meciuri mai putin disputate. Totusi daca termina sezonul pe pozitia a treia pentru Derry City ar fi cea mai buna clasare din ultimii 5 ani in care a incercat sa-si pastreze politicile de club. Derry City are un lot in care majoritatea jucatorilor sunt nord-irlandezi, fiind una dintre putinele echipei care au castigat atat campionatul nord-irlandez cat si cel din Irlanda.

Cele doua formatii s-au intalnit in 72 de partide din care Shamrock Rovers a reusit sa castige 27 de meciuri, in timp ce Derry City are 21 de victorii. Cea  mai recenta intalnire a avut loc in luna aprilie si a fost castigata de Derry City cu scorul de 3-0 pe teren propriu, insa astazi Shamrock Rovers are prima sansa la victorie.

Casele de pariuri ofera cota 3.50 pentru cei care vor risca totusi pe un succes al oaspetilor, iar pentr pariorii care vor miza pe un rezultat de egalitate se ofera cota 3.15. Noi va recomandam sa pariati pe succesul gazdelor care este cotat cu 2.15 deoarece in aceste ligi avantajul terenului propriu poate cantari foarte mult in soarta unei partide.