Biletul Zilei
Biletul Zilei

Rusia vs Tara Galilor – Meciul Zilei 20.Iunie.2016

tara galilor logorusia logoNationala Rusiei va avea astazi ultima sansa de se califica in optimile Campionatului European, in al treile meci din grupa rusii vor intalni Tara Galilor, o echipa care a avut o prestatie surprinzator de buna in meciurile anterioare.

In momentul de fata Rusia ocupa ultima pozitie din grupa cu doar un singur punct castigat in meciul contra Angliei, acel rezultat de egalitate a fost obtinut in ultimele secvente ale meciului atunci cand rusii au egalat prin golul lui Vasili Berezutski. In al doilea meci din grupa contra Slovaciei rusii nu au avut o prestatie foarte buna, dar au reusit  sa marcheze tot spre finalul partidei.  Nationala antrenata de Leonid Slutski are sanse sa se califice chiar de pozitia a doua daca obtin o victorie astazi, iar Anglia va respecta statutul de favorita si se va impune in fata slovacilor.

In tabara cealalta exista multa frustrare dupa meciul contra rivalilor englezi in care au fost foarte aproape de a obtine un rezultat istoric. Tara Galilor are in acest moment 3 puncte si au nevoie de cel putin un rezultat de egalitate pentru a-si asigura calificarea in urmatoarea faza a competitiei.  Chiar daca la inceputul turneului galezii nu erau printre favoritele la calificare, jocul bun si consistent pe care l-au practicat fotbalistii pregatiti de Chris Coleman a adus rezultate incurajatoare.

Cei mai importanti fotbalisti din nationala Tarii Galilor sunt Joe Allen, Aaron Ramsey  sau Ashley Williams, dar cel mai periculos jucator galez pentru poarta aparata de Akinfeev va fi cu siguranta Gareth Bale care deja a marcat doua goluri la acest turneu final. De partea cealalta fanii rusi asteapta ca Artem Dzyuba sau Fedor Smolov sa-si revina din aceasta perioada nefasta si sa marcheze cel putin un gol in aceasta seara.

Antrenorii celor doua reprezentative, Chris Coleman si Leonid Slutski, sunt printre cei mai tineri selectioneri de la acest Campionat European, de aceea noi vom spera la un meci mai putin tacticizat in care se va aplica o mentalitate ofenisva deoarece ambele formatii au nevoie de o victorie.

Rusia si Tara Galilor nu s-au intalnit niciodata la un turneu final, dar in cele 4 partide directe disputate in preliminarii galezii nu au reusit sa obtina nici o victorie. Agentiile de pariuri anticepeaza un meci echilibrat oferind pentru o victorie a Rusiei cota 2.60, in timp ce un succes al Tarii Galilor este cotat cu 2.90.

Pentru pariori cea mai inspirata alegere este varianta de sansa dubla X2 care este cotata cu 1.50 si asigura profitul si in cazul in care galezii vor rata ocazia sa obtina prima victorie in fata rusilor si meciul se va termina la egalitate.