Biletul Zilei
Biletul Zilei

Romania vs Ucraina Meciul Zilei 29.Mai.2016

romania logoucraina logoAl doilea amical pe care nationala Romaniei il va disputa in aceasta perioada va fi un meci foarte echilibrat in care jucatorii pregatiti de Anghel Iordanescu vor trebui sa infrunte nationala Ucrainei. In acest articol vom prefata acest meci care va avea loc la Torino si care este ultimul test important inainte de partida cu Franta. Desi tricolorii vor mai disputa un meci de pregatire in compania Georgiei, Ucraina este o adversara mult mai puternica iar rezultatul din aceasta seara ne va demonstra nivelul de pregatire la care se afla acum nationala Romaniei.

In ultima partida sustinuta de romani au evoluat multi jucatori din campionatul intern, insa o data cu terminarea tuturor competitiilor ne asteptam sa apara noi fotbalisti in lotul pentru Campionatul European. Nationala Romaniei este prezenta la turneul final dupa 8 ani de absenta, iar in aceasta editie tricolorii au sanse reale sa obtina o calificare in faza urmatoare.

Echipele pe care Romania le va intalni in grupa sunt Franta, tara organizatoare, Elvetia si Albania. Ucraina va si ea prezenta la turneul final, adversara de astazi a Romaniei a obtinut calificarea la baraj dupa ce au eliminat reprezentativa Sloveniei. Pentru jucatorii din Ucraina este o misiune la fel de dificila la Euro ca si pentru cei romani, adversarele din grupa ale trupei lui Mykhaylo Fomenko sunt Germania, Polonia si Irlanda de Nord.

Reprezentativa Ucrainiei nu are aceleasi vedete ca si in editia de acum 4 ani a Campionatului European in care a fost una dintre tarile organizatoare, insa defensiva romana trebuie sa acorde o atentie importanta lui Andriy Yarmolenko si lui Evgen Konoplyanka. Din lotul Romaniei se asteapta ca Alexandru Maxim, Gabriel Torje si  Nicolae Stanciu sa aiba cea mai mare contribuite in partida din aceasta seara.

In ultimele meciuri ale Romaniei nu am avut parte de foarte multe goluri, insa nici Ucraina nu este o echipa foarte deschisa, in ultimele 7 partide ale vecinilor nostri s-au marcat maxim 2 goluri. Aceste lucruri ne demonstreaza faptul ca intalnirea din aceasta seara nu va fi foarte bogata in goluri, desi cele doua formatii au jucatori valorosi in lot, organizarea in defensiva va fi cel mai important aspect.

Agentiile de pariuri anticipeaza un meci foarte echilibrat, pentru un rezultat de egalitate se ofera cota 3.15, in timp ce o victorie a tricolorilor este cotata cu 3.25. Daca avem in vedere rezultatele din ultima perioada ale celor doua echipe cel mai sigur pronostic este varianta de sub 2.5 goluri, acest pariu este cotat cu 1.50  si poate fi castigator chiar daca Romania nu va invinge in aceasta seara.