Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 30.Iulie.2015

west ham logoastra logoA treia runda de calificare pentru grupele Europa League i-a adus Astrei un adversar foarte dificil, West Ham United din Anglia. Desi provin tot din spatiul britanic, cei de la West Ham sunt mult peste Inverness, fostii adversari ai celor de la Astra, de asemenea nici trupa din Giurgiu nu se poate compara cu echipa engleza.

Pronosticul propus pentru aceasta partida este o victorie a celor de la West Ham, asadar in acest articol o sa prezentam mai multe detalii despre clubul englez si din cauza faptului ca Astra este o echipa din Romania deci ar trebui sa fie mai cunoscuta pentru publicul larg.

Adversara Astrei de astazi a terminat pe locul 12 sezonul trecut in Premier League, desi nu au castigat nici una dintre cele doua cupe puse in joc, au reusit sa castige un loc in Europa League datorita puncatjului fairplay. Chiar daca au obtinut aceasta participare printr-un loc bonus oferit de UEFA si nu pentru performantele sportive, West Ham ramane o nuca tare pentru Astra datorita valorii jucatorilor si campionatului din care face parte.

In lotul antrenorului croat Slaven Bilic se regasesc ecuadorianul Valencia sau englezul Andy Carrol, la acestia se mai adauga noile achizitii din aceasta vara, din care amintim: Ogbonna de la Juventus sau mijlocasul ofensiv Payet de la Marseille. Prin urmare este destul de clar faptul ca jucatorii lui West Ham au mai multa calitate si experienta decat elevii lui Sumudica. Orice statistica am analiza rezulta faptul ca echipa din Anglia este superioara celei romanesti, insa exista in acest meci un singur avantaj al Astrei de care pariorii trebuie sa tina cont.

Datorita locului bonusat obtinut de West Ham, gruparea engleza a jucat inca din primul tur intalnind adversari inferiori chiar si pentru Astra. In al doilea tur, cand West Ham a intalnit pe FC Birkirkara s-a vazut faptul ca englezii inca nu au meciuri oficiale disputate, Premier League incepanda mai tarziu decat celelalte campionate, iar echipa din Malta a fost foarte aproape de a obtine o calificare istorica, West Ham reusind sa se impuna doar dupa penaltiuri.

Cu toate acestea se recomanda parierea pe o victorie a englezilor in meciul de astazi, desi suntem romani trebuie sa recunoastem ca West Ham este favorita. Casele de pariuri ofera cota 1.50 celor care doresc sa mizeze pe un succes al englezilor, iar pentru un egal 3.80. Desi va fi un meci foarte dificil pentru gruparea din Giurgiu, speram ca Sumudica sa reuseasca sa anihileze cat mai multe atacuri ale englezilor pentru ca Astra sa pastreze sanse de calificare si pentru returul din Romania.