Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 28.Iulie.2015

cska moscova logosparta praga logoCSKA Moscova vor juca astazi incepand cu ora 19:15 pe Arena Khimki impotriva celor de la Sparta Praga, meci contand pentru calificare in Play-off-ul UEFA Champions League. In acest articol va voi prezenta mai multe argumente pentru care sa pariati pe victoria celor de la CSKA Moscova.

Gazdele de astazi vin din pozitia de vice-campioana a Rusiei, un campionat din ce in ce mai puternic, din acest fapt putem constata ca valoarea jucatorilor de la CSKA este net superioara celor de la Sparta Praga. Ca sa va puteti da seama mai bine de diferenta de valoare dintre cele doua cluburi, specialistii estimeaza ca lotul cehilor valoreaza 31 de milioane de euro in timp ce echipa rusilor este estimata la 140 de milioane de euro, o diferenta imensa!

Desi nu a facut nici un transfer semnificativ in aceasta vara, gruparea lui Leonid Slutski se bazeaza pe un grup de jucatori care evolueaza impreuna de multi ani. Defensiva actuala fiind aproape neschimbata fata de cea care a castigat Cupa UEFA in 2005, dupa 10 ani inca ii mai regasim in echipa moscovitilor pe Akinfeev, fratii Berezutki si pe veteranul Sergey Iganshevich. Astfel putem afirma ca CSKA Moscova are o aparare foarte bine inchegata si o echipa omogena.

Pe langa acest lucru, pariorii trebuie sa se gandeasca ca rusii traverseaza o perioada buna, reusind sa castige ultimele 4 partide disputate. Iar in ceea ce priveste meciurile directe, Sparta Praga nu a invins niciodata pe adversara de astazi. In 2010 cele doua cluburi s-au intalnit in grupele Europa League, iar CSKA Moscova s-a impus atunci in meciul de pe teren propriu cu un categoric 3-0.

Un alt amanunt importat este faptul ca rusii au si o experienta mai mare in meciurile europene,anul trecut reusind sa se califice in Grupele Champions League, doar Bayern Munchen reusind sa obtina cele 3 puncte in meciurile din deplasare contra celor de la CSKA Moscova.

In concluzie, dupa toate argumentele de mai sus putem afirma cu siguranta ca CSKA este o echipa net superioara celor de la Sparta Praha si toate statisticile o favorizeaza. De altfel si agentiile de pariuri o vad pe Sparta Praga ca o victima sigura in deplasarea de la Moscova, oferind o cota de la 5.50 la 6.50 celor care se incumeta sa parieze pe o victorie a cehilor. Insa avand in vedere toate aspectele precizate victoria rusilor pare sa fie aproape sigura, cota de 1.55 ar trebui sa fie o cota foarte multumitoare pentru pariori avand in vedere diferentele dintre cele doua echipe.