Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 28.Decembrie.2015 – Fenerbache vs Sivasspor

fenerbache logoSivasspor logoPentru astazi va propunem un pariu sigur care va poate asigura un castig consistent daca este combinat pe bilet cu alte meciuri sau daca este mizata o suma mai mare. In acest articol va vom prezenta intanirea dintre Fenerbache si Sivasspor, fiind un duel dezechilibrat pariorii ar trebui sa mizeze pe superioritatea celor de la Fenerbache care au un avantaj pe toate planurile.

Prima mare deosebire intre cele doua formatii este valoarea lotului, cei de la Fenerbache sunt cunoscuti pentru transferurile spectaculoase pe care le fac in fiecare perioada de achiztii, multi fotbalisti de elita din campionatele tari ale Europei au fost atrasi de banii celui mai bogat club din Turcia. Din lotul actual pregatit de antrenorul portughez Vitor Pereira cei mai importanti jucatori sunt cei adusi din strainatate, fanii celor de la Fenerbache se asteapta de la Robin van Persie, portughezul Nani sau brazilianul Fernandao sa puna cele mai multe probleme la poarta celor de la Sivasspor. Cu toate acestea in ultimul meci disputat acasa in compania celor de la Antalyaspor turcul Topuz a fost numit capitan al echipei.

Un alt avantaj al celor de la Fenerbache este forma buna prin care trece echipa, in ultimele 17 meciuri nu a suferit nici o infrangere, mai mult de atat in ultimele meciuri acestia au inregistrat 4 victorii consecutive, ceea ce inseamna ca jucatorii au un moral bun pentru confruntarea din aceasta seara.

Poate cel mai important aspect al acestei partide este terenul propriu de care pot profita cei de la Fenerbache care este cel mai iubit club din Turcia, este de asemenea cunoscut si fanatismul cu care suporterii de pe Sukru Saracoglu isi incurajeaza favoritii. De altfel Fenerbache este echipa care a obtinut cele mai multe puncte in meciurile de pe teren propriu, in timp ce Sivasspor a obtinut doar 5 puncte in meciurile din deplasare. Trupa oaspetilor se claseaza in acest moment pe locul cincisprezece cu doar 14 puncte, fiind la un singur punct distanta de zona de retrogradare, in timp ce Fenerbache se afla la un punct de liderul campionatului, Besiktas.

Ultimele trei intalniri directe dintre cele doua adversare s-au terminat cu victoria celor de la Fenerbache, iar cei de la Sivasspor sunt cotati si in aceasta seara cu sansa a doua. Casele de pariuri acorda cota 8.50 pentru cei care se incumeta sa mizeze pe victoria oaspetilor, in timp ce pentru un egal se acorda cota 4.50. Pariul propus pentru dumneavoastra este sa mizati pe un succes al gazdelor cotat cu 1.35, desi nu este o cota foarte mare acest pariu este foarte sigur.