Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 26.Iulie.2015

jamaica logomexic logo steagGold Cup CONCACAF a ajuns la ultimul meci din aceasta editie, Jamaica si Mexic vor juca meciul final pentru a decide castigatoarea trofeului. Partida se va disputa pe Lincoln Financial Field din Philadelphia, microbistii vor putea urmari de la ora 2:30 cele mai bune echipe in acest an din zona Americii Centrale si de Nord.

Jamaica este supriza acestei competitiei reusind sa elimine in semifinale pe gazda turneului, Statele Unite. Nationala Jamaicai, desi pleaca cu a doua sansa, are acum ocazia de castiga trofeul Gold Cup in premiera, aceasta performanta fiind atinsa de Mexic de noua ori pana in prezent.

Jamaica a avut un parcurs foarte bun in aceasta editie in afara de primul meci terminat la egalitate 2-2 in compania celor din Costa Rica, jamaicanii au reusit sa invinga toti adversarii in cele 90 de minute regulamentare. Aceste rezultate sunt exact opuse rezultatelor obtinute de Mexic care a reusit doar o victorie in primul meci impotriva Cupei, pentru ca mai apoi toate meciurile sa le termine la egalitate la sfarsitul celor 90 de minute.

Eroul care a adus-o pe Mexic in finala este Guardado,acesta reusind sa marcheze de fiecare data decisiv: in sferturi cu Costa Rica in min 120 si in semifinale de doua ori in poarta celor de la Panama in min 94 si inca o data in prelungiri. Astfel daca va marca si in finala cu Jamaica, mijlocasul de 28 de ani poate fi desemnat fara comentarii cel mai bun jucator al turneului.

Cele doua echipe s-au intalnit de mai multe ori, insa doar o singura data au reusti jamaicanii sa invinga Mexicul. Se intampla in 1996, in preliminariile pentru Cupa Mondiala din Franta , in rest mexicanii s-au impus in aproape toate meciruile, reusind chiar victorii zdrobitoare cum ar fi 8-0 intr-un meci din 1965. Pe langa Guardado mexicanii mai pot pune in pericol poarta Jamaicai prin Peralta, in timp ce principala arma a echipei din Caraibe este Giles Barnes.

In concluzie putem afirma ca acest meci va ofera un pariu sigur, toate agentiile de pariuri o vad pe Mexic ca si castigatoare finalei. Daca nu sunteti prea convinsi sa mizati pe o victorie in cele 90 de minute ale mexicanilor pentru cota 1.85, puteti alege varianta unei victorii si dupa timpul regulamentar. Astfel casele de pariuri ofera cota 1.35 celor care mizeaza ca Mexicul va castiga Gold Cup pentru a zecea oara, chiar si dupa o victorie la penaltiuri.