Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 26.August.2015

Club Brugge logomanchester united logoMansa retur dintre Club Brugge si Manchester United va ofera ocazia sa obtineti o cota buna pentru un succes al englezilor in aceasta deplasare. Manchester United s-a impus si in partida de pe Old Trafford dupa ce au fost condusi cu 1-0 de belgieni formatia engleza a revenit pana la pauza si a intors scorul prin golurile lui Depay, iar Fellaini a inchis tabela in prelungiri la scorul de 3-1.

Club Brugge se pare ca nu si-au revenit dupa acea infrangere si au pierdut si in meciul precedent de campionat in deplasarea de la Zulte Waregem in care elevii lui Preud’homme au fost surclasati cu 2-0. Pentru confruntarea de astazi belgienii au o misiune foarte dificila deoarece Manchester United dispune de jucatori superiori ca valoare si experienta,un rezultat de egalitate obtinut de belgieni poate fi considerat ca o victorie.

De parte cealalta olandezul Louis van Gaal va trebui sa-si motiveze mai bine jucatorii, in special pe cei din atac deoarece in meciurile de pana acum au inscris foarte putine goluri. In etapa precedenta Manchester United a reusit doar un 0-0 pe teren propriu contra celor de la Newcastle, acest rezultat este unul dezamagitor daca avem in vedere ca van Gaal a jucat cu cea mai buna formatie, vedete ca Rooney, Mata sau Schweisteinger nu au reusit sa faca diferenta si sa aduca victoria diavolilor.

In meciul contra celor de la Club Brugge englezii au toti jucatorii disponibili, astfel vom putea sa urmarim chiar si pe belgienii din lotul lui Manchester Fellaini si Januzaj care au evoluat si in partida din tur. In cealalta tabara managerul belgian are foarte multi jucatori indisponibili, Brandon Mechele este suspendat iar alti sase fotbalisti au probleme medicale, printre acestia se numara si capitanul de 38 de ani al gazdelor Timmy Simons.

Majoritatea microbistilor cunosc reputatia celor de la Manchester United, asa ca pariorii ar trebui sa mizeze pe o victorie a englezilor, in ciuda tuturor aspectelor care o recomanda pe Manchester ca favorita casele de pariuri ofera o cota destul de mare pentru un succes al oaspetilor.

Astfel pariorii care ar alege sa mizeze pe un succes al elevilor lui van Gaal ar obtine cota 1.90, iar pentru un egal cota 3.70. Exista si o anumita categorie de pariori care prefera pronosticurile riscante, pentru acestia casele de pariuri ofera cota 4.30 in cazul in care Club Burgge s-ar impune la sfarsitul celor 90 de minute si ar pune in pericol si calificarea englezeilor, acest lucru fiind greu de imaginat si foarte putin posibil.