Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 25.Septembrie.2015

acs poli timisoara logoCSMS Iasi logoCel mai indicat pariu pentru astazi il gasim tot in Liga I, acolo unde in primul meci al etapei a douasprezecea se vor confrunta ACS Poli Timisoara si CSMS Iasi, doua echipe care sunt la egalitate de puncte dar care au avut un parcurs total diferit pana acum.

Gazdele de la ACS Poli au inceput sezonul mai greu, dupa primele 5 etape avand acumulate doar 3 puncte, aceste rezultate slabe au scazut moralul jucatorilor dar si credibilitatea lui Dan Alexa pe postul de antrenorul principal. Dupa demisia acestuia a fost numit Florin Marin ca manager al echipei, experienta acestuia a ajutat echipa sa iasa din criza si sa obtina mai multe puncte.

Pana acum Florin Marin a avut 5 meciuri din care a castigat patru, iar unul s-a terminat la egalitate, mai mult de atat defensiva banateana a fost organizata foarte bine si nu au primit nici un gol in cele 5 partide. Cu ajutorul punctelor adunate in aceste victorii echipa a ajuns pe locul 9 si se departeaza tot mai mult de ultimele pozitii ale clasamentului. Cel mai periculos jucator al alb-violetilor este Robert Elek, atacantul de 27 de ani a marcat 3 din cele 6 goluri ale echipei din campionat si este actualul golgheter al timisorenilor.

Oaspetii de astazi au avut un parcurs exact opus adversarilor, dupa un inceput excelent de campionat in care echipa ieseana a obtinut 13 puncte in primele 5 meciuri a urmat o decadere grava. Moldovenii au fost eliminati si din Cupa Ligii si nu au mai castigat un meci in campionat de 7 etape, situatia este si mai disperata pentru jucatorii ieseni daca ne gandim ca in ultimele patru meciuri din Liga I acestia nici macar nu au reusit sa inscrie.

In ultima partida disputata la mijlocul saptamanii impotriva celor de la Berceni din Cupa Romaniei, CSMS Iasi a avut nevoie de prelungiri si de lovituri de departaje pentru a se califica in faza urmatoare.  Timisoarenii pot profita astazi de oboseala acumulata de jucatorii moldoveni dar si de moralul scazut al echipei si sa obtina inca o victorie pe Dan Paltinisanu care o va aduce mai aproape de locurile pentru cupele europene.

Nici una dintre cele doua formatii nu se vor deschide sa riste prea mult in ofensiva, mai ales daca ne amintim ca antrenorul oaspetilor este un italian, insa casele de pariuri anticipeaza o victorie a celor de la Timisoara, pariu care v-ar aduce o cota de 2.40, daca sunteti sceptici in ceea ce priveste acest pronostic puteti alege varianta de 1X care este cotata cu 1.33, dar este un pariu mai sigur.