Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 24.Iulie.2015

asa targu mures logoconcordia chiajna logoPentru astazi va propun un nou meci din Liga I, ASA Targu Mures – Concordia Chiajna, este un meci in care pariorii pot miza pe o cota sigura, si anume pe victoria celor de al Targu Mures, iar in continuare va vom prezenta cateva argumente pentru care sa alegeti acest pronostic.

In primul rand intre cele doua echipe exista o diferenta categorica de valoare, coducatorii de la ASA anuntand chiar in acest sezon ca echipa are fixat ca obiectiv titlul de campioana. Iar antrenorul Miriuta se pare ca a luat in serios aceasta misiune, dupa primele doua etape gruparea ardeleana se afla pe prima pozitie a clasamentului cu 4 puncte obtinute in urma unui egal 0-0 cu Dinamo si dupa o victorie umilitoare 5-1 pe terenul celor de la Astra Giurgiu. Daca mai adaugam si victoria din Supercupa cu Steaua putem spune in urma acestor rezultate ca Targu Mures chiar are in anul acesta o echipa capabila sa castige campionatul.

De cealalta parte cei de la Chiajna au ca obiectiv principal evitarea de la retrogadare, reusind pana acum sa stranga doar un punct din egalul 2-2 cu Astra in prima etapa,iar in a doua etapa Concordia a pierdut surpinzator acasa cu 1-0 impotriva celor de la CSM Iasi. In sezonul trecut cele doua echipe s-au intalnit de 3 ori, jucand si un meci in Cupa Romaniei.

Din aceste 3 intalniri ASA Targu Mures a castigat doua meciuri, in ultima confruntare termindandu-se la egalitate 0-0. O alta performanta negativa pentru Concordia Chiajna este sirul foarte lung de meciuri consecutive fara victorie. Ultimul meci cand gruparea lui Marius Baciu au simtit gustul victoriei a fost pe 27 mai intr-o partida cu Petrolul Ploiesti. Mai mult de atat Concordia Chiajna a obtinut sezonul trecut doar 3 victorii in meciurile din deplasare, ultima victorie fiind in luna martie.

Din aceste statistici putem deduce faptul ca echipei din Chiajna nu prea ii prieste deplasariile, in confruntariile directe cu ASA fiind invinsi de fiecare data cand meciul s-a disputat la Targu Mures. Pariorii pot miza cu incredere pe victoria celor de la ASA, avand o cota de 1.60 la majoritatea caselor de pariuri, in schimb pentru un egal este oferita o cota de la 3.30 la 3.75 in functie de casa de pariuri.

Cei de la ASA Targu Mures vor fi focusati pentru acest meci deoarece dupa aceasta partida urmeaza sa intre in Europa League. Totusi in fotbal pot exista si minuni, existand o anumita categorie de pariori care mizeaza pe aceste surprize, astfel incat casele de pariuri ofera cota de 6 celor ce au curajul sa mizeze pe o victorie a Concordiei.