Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 24.Decembrie.2015 – Salernitana vs Cagliari

Cagliari logo salernitana logoUltimul meci din aceasta etapa din Serie B va aduce fata in fata doua echipe cu obiective opuse, fiind un duel dezechilibrat in care Cagliari este favorita dar casele de pariuri acorda cote echilibrate de care ar trebui sa profite pariorii.

Salernitana este echipa gazda a acestui meci dar are a doua sansa la victorie, fiind clasata in acest moment pe locul nouasprezece, cu doar 20 de puncte acumulate Salernitana trebuie sa lupte in acest sezon pentru evitarea retrogradarii. Adversara lor de astazi este ocupanta pozitiei secunde, Cagliari doreste sa revina in prima liga italiana dupa ce au retrogradat sezonul trecut. Cele 40 de puncte acumulate pana acum ne demonstreaza ca echipa oaspetilor doreste sa-si indeplineasca obiectivul iar meciul de astazi impotriva Salernitanei nu ar trebui sa reprezinte o problema.

Cagliari are in lot jucatori cu experienta care au evoluat multe meciuri in prima liga italiana, cei mai cunoscuti membri ai echipei sunt: Marco Sau, Diego Farias, Davide Di Gennaro sau capitanul echipei Daniele Dessena. Pe langa acestia antrenorul echipei, Massimo Rastelli, are la dispozitie mai multi tineri talentati imprumutati de granzii Italiei pentru a acumula experienta in partidele oficiale. Cagliari este un club special pentru Serie B deoarce acestia detin in palmares un trofeu de campioana a Italiei cucerit in sezonul 1969-1970.

Cagliari are la dispozitie cel mai valoros lot din Serie B, in timp ce Salernitana este o echipa nou promovata care nu a jucat la acest nivel de trei ani. Antrenorul gazdelor, Vincenzo Torrente, are o misiune destul de dificila deoarece Cagliari nu a mai pierdut de patru etape iar oaspetii au un moral foarte bun pentru aceasta intalnire. De asemenea Cagliari are cel mai bun atac din Serie B, jucatorii oaspetilor au marcat pana acum 37 de goluri, brazilianul Diego Farias fiind golgheterul celor de la Cagliari cu 7 reusite.

Utima intalnire dintre cele doua formatii au avut loc in 2004 atunci cand Cagliari s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1, fiind o perioada intre anii 1999 – 2004 cand cele doua doua cluburi au evoluat in Serie B si s-au confruntat in mai mute randuri.

Casele de pariuri acorda cota 4.00 gazdelor de la Salernitana care au foarte putine sanse sa se impuna in aceasta seara, mult mai posibil fiind un rezultat de egalitate care este cotat cu 3.05. Totusi pariul propus pentru dumneavoastra este sa mizati pe un succes al oaspetilor, victoria lui Cagliari fiind cotata cu 2.00, o cota foarte generoasa deoarece Salernitana este net inferioara adversarei din aceasta seara.