Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 23.Decembrie.2015 – Lokeren vs Anderlecht

anderlecht logolokeren logoUltimul meci al etapei din Belgia poate oferi pariorilor sansa de a miza pe o cota profitabila deoarece in confruntarea dintre Lokeren si Anderlecht, care este si echipa favorita, casele de pariuri ofera o cota buna de care puteti profita.

Acest raport echilibrat se datoreaza in special clasarii modeste a celor de la Anderlecht care sunt in acest moment pe pozitia a patra din clasament cu 37 de puncte acumulate, la o distanta de sase puncte fata de liderul Gent care au si un meci in plus. Astfel daca Anderlecht vor reusi sa obtina in aceasta seara o victorie, distanta fata de campioana en-titre se va micsora la doar 3 puncte.

Un alt motiv pentru care agentiile de pariuri ofera o cota generoasa celor de a Anderlecht este avantajul terenului propriu de care dispun cei de la Lokeren, formatie care nu a pierdut nici o partida in ultimele 6 etape. Jucatorii antrenati de Georges Leekens au un moral bun, desi atunci cand au intanit adversari tari precum Club Brugge sau Gent acestia au fost invinsi.

Conducerea celor de a Anderlecht incearca sa readuca clubul in prim-planul fotbalului belgian, Anderlecht fiind cea mai titrata echipa din aceasta tara cu 33 de campionate castigate, 9 cupe ale Belgiei si chiar cateva trofee europene. De altfel in urma cu cativa ani Anderlecht era o rampa de lansare pentru tinerii fotbalisti belgieni care erau remarcati in meciurile din UEFA Champions League si apoi erau cumparati de cluburile mari.

Din aceasta strategie Anderlecht a castigat foarte mute venituri si ar putea continua traditia deoarece clubul belgian inca mai dispune de jucatori de calitate. In echipa actuala antrenata de albanezul Besnik Hasi se evidentiaza tanarul mijlocas Youri Tielemans care la 18 ani este estimat de specialisti la 12 milioane de euro.

Pe langa acesta in echipa oaspetilor se mai remarca: Dennis Praet, Stefano Okaka sau Steven Defour. In etapa precedenta de campionat Anderlecht s-a impus pe terenul rivalei Club Brugge cu scorul de 4-1, astfel putem deduce ca desi au o cota destul de mare cei de la Anderlecht sunt clar favoritii la victorie. De altfel ultimele doua intalniri directe dintre Lokeren si Anderlecht s-au terminat cu victoria oaspetilor de astazi, ceea ce inseamna ca Lokeren pleaca din start cu a doua sansa.

Totusi agentiile de pariuri acorda cota 4.00 gazdelor si cota 3.50 pentru un rezultat de egalitate, avand in vedere toate detaliile prezentate anterior noi va recomandam sa profitati de cota 1.90 care se acorda pariorilor ce vor miza pe o victorie a favoritilor de la Anderlecht.