Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 22.Septembrie.2015

Udinese logoac milan logoCampionatul Itailei este una dintre cele mai pariate competitii din lume, daca pentru cursa la titlu Juventus Torino are putin adversari redutabili, lupta pentru locurile din cupele europene este foarte interesanta, in fiecare an existand cate o echipa care surprinde specialistii. Pentru astazi va propunem un meci din etapa a cincea in care AC Milan se va deplasa la Udinese pentru a obtine cele trei puncte puse in joc, aceasta fiind o partida la care pariorii pot obtine un castig considerabil.

AC Milan nu a reusit pana acum nici un punct in deplasare, dar trebuie avut in vedere ca au avut un program care includea meciuri tari, Fiorentina si Inter Milan sunt cele doua echipe care au primit pana acum vizita diavolilor si au reusit sa obtina cele trei puncte.

Nici AC Milan si nici adversara ei de astazi nu s-au calificat in cupele europene, de accea conducerea clubului milanez isi doreste foarte mult ca tehnicianul sarb Sinisa Mihajlovic sa aduca echipa in acest sezon pe o pozitie cat mai inalta. Desi este a cincea echipa din Italia in ceea ce priveste valoarea, AC Milan nu au reusit performante notbaile de mai multi ani, in ultimele trei sezoane acestia nu au reusit nici macar sa termine in primele sase echipe ale campionatului.

Aceste rezultate dezamagitoare au adus nemultumirea fanilor de pe San Siro care au fost obisnuiti ca favoritii lor sa joace an de an in Champions League si sa realizeze perfomante notabile. De altfel, AC Milan este clubul italian cu cele mai multe trofee europene, avand in palmares 7 trofee de UEFA Champions League, doua trofee de Cupa Cupelor si 4 Cupe Intercontinentale.

Adversara de astazi a milanezilor nu este atat de cunoscuta, avand doar un trofeu minor in vistieria clubului, mai mult de atat trupa lui Stefano Colantuono nu a avut deloc un inceput stralucitor de campionat, dupa ce au reusit sa invinga campioana Juventus chiar la Torino cu 1-0 a urmat apoi 4 infrangeri consecutive care au dus echipa pe locul 18 in Serie A cu doar 3 puncte acumulate.

Agentiile de pariuri au luat in vedere forma slaba au gazdelor si au oferit o cota mai mica celor de la AC Milan, pentru cei care vor paria pe un succes al oaspetilor vor obtine cota 2.25. De asemenea, pariorii care prefera pronosticurile mai sigure pot opta pentru sansa dubla X2, acest pariu asigura un castig si in cazul unui rezultat de egalitate si este cotat cu 1.33 de majoritatea caselor de pariuri.