Pariul Zilei 21.Septembrie.2015

steaua logoconcordia chiajna logoUltimul meci al etapei din Liga I aduce fata in fata pe Steaua Bucuresti si pe Concordia Chiajna, care se vor intalni in aceasta seara incepand cu ora 21:00 pe Arena Nationala, intr-un meci in care pariorii pot alege sa parieze si sa obtina castiguri importante.

Steaua este camipoana en-titre a Romaniei insa in acest sezon trupa lui Mirel Radoi inca nu se regaseste, dupa parcursul dezamagitor din cupele europene in care a fost eliminata din Champions League de Partizan Belgrad si din Europa League de Rosenborg, Steaua vrea sa se concentreze mai mult pe competitiile interne.

Din cauza lotului de jucatori care nu mai sunt la fel de valorosi ca in anii precedenti si din lipsa de omogenitate Steaua a produs fanilor cateva surprize neplacute si in campionat, chiar in precedentul meci ros-albastrii au pierdut cu 1-0 la Timisoara, fiind prima infrangere dupa 3 victorii consecutive. Insa stelistii raman optimisti deoarece nici celelalte candidate la titlu nu au reusit rezultate mai bune, ceea ce face ca diferenta dintre Steaua si liderul campionatului, Astra, sa fie de doar 4 puncte.

Tot 4 puncte ii despart pe stelisti de ultimul loc care nu duce in Play-off-ul pentru cupele europene, iar Radoi va trebui sa-si motiveze jucatorii in acest sens si sa obtina cele 3 puncte in partida cu Chiajna. Oaspetii de astazi se afla pe locul 11 cu noua puncte, insa in meciurile din deplasare Concordia Chijna a inregistrat doar un egal si 4 infrangeri, acest lucru poate fi speculat de stelisti care au nevoie de o victorie pentru moral inaintea meciului din Cupa Romaniei impotriva Universitatii Cluj.

Pentru Steaua poate parea o misiune usoara meciul de astazi cu Chiajna deoarece in istoricul confruntarilor dintre cele doua adversare Concordia nu a reusit niciodata sa o invnga in meciuri oficiale, mai mult de atat Steaua Bucuresti a reusit chiar victorii zdrobitoare cum ar fi ce din 2012 cu 6-0 sau 4-0 anul trecut in februarie. Elevii lui Mirel Radoi vor trebui sa se concentreze bine in acest meci deoarece au echipa mai buna si toate vedetele sunt disponibile pentru acest joc, cu exceptia lui Hamroun care este accidentat.

Casele de pariuri le acorda foarte putine sanse oaspetilor sa se impuna in acest meci, cei care vor paria pe un succes al Concordiei Chiajna vor obtine cota 10.00, iar cei care miza pe un rezultat de egaliate cota 5.00. Pronosticul propus pentru dumneavoastra in acest meci este sa pariati pe victoria gazdelor, pronostic care v-ar aduce cota 1.30 insa aceasta cota va scadea si mai mult cu cat ne apropiem de ora meciului.