Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 21.Octombrie.2015

manchester city logosevilla logoPariorii pot obtine astazi un pariu foarte bun din meciul dintre Manchester City si Sevilla, fiind o confruntare pe care casele de pariuri o anticipeaza foarte stransa, dar englezii de la City sunt echipa mai buna care pot obtine cele trei puncte, in acest articol fiind expuse mai multe aspecte care sa va determine sa pariati pe succesul gazdelor.

Clubul englez trece printr-o perioada foarte buna , este pe primul loc in Premier League, trupa lui Manuel Pellegrini a acumulat pana acum 21 de puncte , insa in Champions League Manchester City a adunat doar 3 puncte din victoria contra celor de la Borussia Monchengladbach, in al doilea meci fiind surclasati de campioana Italiei, Juventus Torino.

Partida de astazi este foarte importanta pentru cetateni deoarece Sevilla poate pune probleme reale in ceea ce priveste calificarea calificarea in optimile competitiei. David Silva si Sergio Aquero sunt principalii absenti din tabara gazdelor, dar lotul englezilor este destul de valoros si poate suplini aceste accidentari, chiar si cu acesti indisponibilii Manchester City are o trupa superioara celor de la Sevilla.

In ultimele doua partide de acasa cetatenii au invins la o diferenta foarte mare fata de adverarele lor, in partida cu Newcastle Utd, cetatenii au invins cu 6-1, iar in ultima etapa cu Bournemouth gazdele au castigat cu scorul de 5-1. Moralul echpei engleze este mai ridicat decat cel al Sevillei, care a remizat in ultima etapa pe teren propriu cu Eibar, scor 1-1 si se afla momentan pe pozitia a treisprezecea din Primera Division.

Managerul spaniol Unai Emery are pentru acest meci 7 indisponibili, chiar daca au invins pe Barcelona acum doua etape, Sevilla este echipa cotata cu foarte putine sanse la victorie in aceasta partida. Cele doua formatii nu s-au intalnit pana acum in nici un meci oficial, dar pentru cunoscatorii fotbaului englez nu va fi greu sa anticipeze castigatoare acestui duel. Sevilla a realizat foarte multe performante pe plan european, dar in Europa league unde clubul spaniol a reusit de mai multe ori sa castige trofeul.

O victorie a celor de la Sevilla este cotata cu 5.50, in timp ce pentru o remiza intre cele doua adversare veti obtine cota 4.15, dar este foarte greu ca oaspetii sa obtina un rezultat pozitiv in aceasta seara. Pentru acest meci noi va propunem sa pariati pe victoria celor de la Manchester City, un pronostic care este cotat cu 1.65, aceasta cota fiind foarte buna daca analizam mai atent diferentele dintre cele doua adversare.