Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 20.Decembrie.2015 – River Plate vs Barcelona

barcelona logoRiver Plate logoPentru astazi la rubrica Pariul Zilei v-am pregatit un pronostic special dintr-un meci special, mai exact din finala FIFA Club World Cup in care se vor intalni formatia argentiniana River Plate si FC Barcelona. Pentru cei mai putini cunoscatori aceasta competitie reuneste toate castigatoarele Champions League din cele 6 continente de pe glob, iar cele doua adversare care vor evolua in ultimul act sunt campioanele din America de Sud, respectiv Europa.

Pana sa ajunga in aceasta faza a competitiei River Plate a trecut in semifinale de japonezii de la Hiroshima, iar FC Barcelona a invins cu scorul de 3-0 pe campioana Asiei, Guangzhou din China. Avand in vedere ca reprezentantele Americii de Sud si a Europei au avut cele mai bune performante pana acum, cele doua adversare de astazi nu au fost nevoite sa joace din tururile anterioare in care au evoluat cluburi din Africa, Oceania sau America centrala si de nord.

River Plate este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Argentina, alaturi de Boca Juniors acestia au realizat cele mai importante performante pentru fotbalul argentinan la nivel de cluburi. Formatia actuala este antrenanta de Marcelo Gallardo si are in palmares 12 titluri de campioana a Argentinei, doua trofee de Copa Lipertadores, un trofeu de Copa Sudamericana dar si un trofeu de campioana a lumii cucerit in 1987.

Adversara argentinienilor este cunsocuta publicului larg fiind campioana Spaniei si a Europei din sezonul trecut. Catalanii au si ei in palmares doua trofee de castigatoare a Campionatului Mondial al cluburilor, aceste editii fiind castigate in 2009 si 2012.

Echipa spaniolilor este favorita acestei finale avand in lot unii dintre cei mai buni fotbalisti din lume la ora actuala, managerul Luis Enrique ii are la dispozitie pe Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez sau Andres Iniesta. Cu astfel de superfotbalisti ca adversari orice echipa aflata in postura celor de la River Plate ar avea probleme cu FC Barcelona, de altfel acesta este primul meci oficial intre cele doua cluburi.

Casele de pariuri acorda o cota foarte mica pentru o victorie a catalanilor, astfel daca FC Barcelona se va impune in cele 90 de minute pariorii ar primi cota 1.15, in timp ce pentru un rezultat de egalitate veti primi cota 8.00. River Plate are foarte putine sanse de a se impune in fata campioanei Europei, agentiile de pariuri oferind cota 19.00, de aceea va recomandam sa pariati pe faptul ca se vor marca sub 3.5 goluri. Acest pariu este cotat cu 1.60 si este foarte probabil deoarece niciuna dintre cele doua adversare nu va risca prea mult in aceasta finala.