Pariul Zilei 19.Septembrie.2015

psg logoreims logoPentru astazi va propunem un meci din prima liga franceza, acolo unde PSG domina in continuare campionatul, iar in aceasta seara vor juca pe terenul celei mai mari suprize a inceputului de sezon, Reims. Gazdele de astazi se alfa pe pozitia a treia cu 10 puncte acumulate in 5 etape, surpriza inceputului de sezon din Franta se claseaza momentan peste rivalii traditionali ai parizienilor Lyon, Marseille sau Monaco. In lotul celor de la Stade de Reims majoritatea fotbalistilor sunt francezi, multi dintre ei cu origini africane, dar modul in care Olivier Guegan i-a pus in teren pe acesti jucatori este demn de admirat.

Pentru postul de portar este titular in continuare veteranul Agassa, internationalul togolez a ajuns la 37 de ani, fiind de 8 ani jucatorul lui Reims. Cel mai mare paricol pentru PSG poate veni de la Nicolas de Preville care are marcate deja doua golurin in campionatul francez, insa pentru partida de astazi tehnicianul Olivier Guegan nu poate folosi 4 jucatori care sunt accidentati.

In acest timp in echipa pariziana Ibrahimivoic si Pastore inca au probleme medicale, ceea ce il va determina pe Laurent Blanc sa foloseasca cuplul de atacanti de la Napoli format din Lavezzi si Cavani, de altfel Cavani a fost mult mai productiv in acest inceput de sezon decat Ibrahimovic, atacantul uruguaian a marcat deja 5 goluri.

Campioana Frantei nu ar trebui sa resimta aceste absente deoarece in lotul oaspetilor se afla mai multi fotbailsti de valoare care pot inscrie. PSG pare ca si in acest an doreste sa castige toate trofeele puse in joc, dupa 5 etape este liderul din Ligue I cu doar un singur egal inregistrat etapa trecuta la Bordeaux, in rest toate meciurile au fost castigate de parizieni chiar fara sa primeaca gol.

In sezonul trecut PSG a reusit pe Stade Auguste-Delaune II din Reims sa obtina doar un rezultat de egalite 2-2, dar s-au impus la Paris cu scorul de 3-2. Astfel observam ca aceste doua echipe sunt implicate in meciuri cu multe goluri ceea ce va ridica interesul pentru aceasta partida si mai mult iubitorilor de fotbal.

Insa pentru pariori recomandam sa mizeze pe o victorie a campionilor Frantei, pronostic care le-ar aduce o cota de 1.40, agentiile de pariuri ofera o cota asa mica deoarece PSG are toate sansele sa se impuna la Reims avand un lot superior valoric si traverseaza o perioada buna in care jucatorii au un moral ridicat iar aceste lucruri vor conta foarte mult in aceasta confruntare in care oaspetii sunt favoriti la victorie.