Pariul Zilei 19.Octombrie.2015

Desi nu sunt foarte multe meciuri astazi pariorii pot alege totusi cateva pronosticuri interesante, in prima etapa a returului din Liga I Pandurii Targu-Jiu va primi vizita celor de la ACS Poli Timisoara, intr-o partida echilibrata in care va fi foarte greu sa se stabileasca castigatoarea, iar pariorii vor putea alege un pronostic profitabil.

Pandurii Targu-Jiu sunt vazuti ca favoriti la victorie deoarece au avantajul tereneului propriu, dar si pentru ca au avut un tur mai bun de campionat reusind sa termine prima parte a sezonului regulat pe pozitia a patra la doar 4 puncte de liderul campionatului Astra Giurgiu. De asemenea Pandurii este ultima echipa din campionat care a reusit sa-i infranga pe giurgiuveni, dar echipa pregatita de Edward Iordanescu a obtinut rezultate bune si cu alte echipe aflate in lupta pentru titlu.

Desi nu au un lot foarte valoros Pandurii si-au creat reputatia de o echipa care incurca planurile granzilor, pozitia pe care au terminat turul de campionat este una meritata. In ultima etapa echipa din Targu-Jiu a obtinut o victorie importanta acasa impotriva celor de la Viitorul Constanta cu scorul de 1-0, iar in ultimele 3 partide jucate oltenii au inscris doar de 2 ori.

O echipa la fel de reticenta in ceea ce priveste abordarea ofensiva este si Poli Timisoara care vine dupa eliminarea din Cupa Ligii, echipa timisoreana fiind eliminata cu greu de Steaua Bucuresti, campionii Romaniei au avut nevoie de doua penaltiuri pentru a inscrie singurul gol al meciului. Tactica preferata a lui Florin Marin nu exclude total ofensiva, insa echipa banateana risca foarte putin, de multe ori multumindu-su si cu un rezultat de egalitate. De la venirea actualului tehnician doar in partida contre celor de la CSMS Iasi defensiva banateana a primit doua goluri, fiind si singurul meci in care Poli Timisoara a marcat mai mult de un gol.

Cu doua echipe avand mentalitati atat de conservatoare nu ne putem astepta la un numar mare de goluri in meciul de astazi, de altfel si in ultima confruntare intre cele doua adversare Pandurii s-au impus la limita pe Dan Paltinisanu cu scorul de 1-0.

Casele de pariuri acorda cota 1.50 pentru cei care vor miza pe faptul ca se marcheaza sub 2.5 goluri, acesta fiind si pronosticul recomandat pentru dumneavoastra deoarece oaspetii vor adopta o tactica defensiva si vor incerca sa inscrie pe contraatac atunci cand Pandurii le vor oferi aceasta oportunitate, pentru cei de la Poli Timisoara un scor de egalitate chiar si de 0-0 este un rezultat bun.