Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 19.August.2015

Shaktior Donetk se afla la un pas de grupele Champions League, echipa antrenata de Mircea Lucescu mai trebuie sa treaca de Rapid Viena din Austria in Play-off. Primul meci se va juca la Viena, acest lucru este un avatanj pentru ucranieni deoarece in retur vor avea meciul de pe teren propriu. Acest lucru s-ar putea sa nu fie atat de semnificativ deoarece Shaktior dispune de jucatori de valoare care pot scoate un rezultat bun si in deplasare, iar in continuare va vom prezenta cateva motive pentru care sa mizati pe un rezultat pozitiv obtinut de elevii lui Mircea Lucescu in meciul de astazi.

Clubul ucrainean si-a format deja o traditie in cupele europene, fiind prezenta mai multi ani consecutivi in grupele Champions League, aceste performante i-au adus lui Shaktior prestigiu dar si foarte multi bani, UEFA recompenseaza cu sume importante cluburile care ajung in aceasta faza a competitiei. In decursul anilor Mircea Lucescu a reusit sa creeze o echipa care a obtinut performante notabile pe plan european, in sezonul 2008-2009 ucrainienii au reusit chiar sa castige Europa League.

Echipa din Donetk a devenit o rampa de lansare pentru foarte multi brazilieni, nume importante ale fotbalului actual au fost adusi in fotbalul european de Sahktior pentru ca apoi cluburile mari sa plateasca sume considerabile pentru a-i transfera. Si din lotul de sezonul trecut au plecat cativa jucatori talentati in campionate mai tari, avem exemplul lui Douglas Costa cumparat de Bayern Munchen sau Luis Adriano achizitionat de AC Milan. In turul precedent minerii au reusit sa elimine pe Fenerbache, desi turcii au o echipa foarte experimentata tacticile antrenorului roman au reusit sa duca pe Shaktior in Play-off fara sa primeasca nici un gol.

La fel ca adversara de astazi si austriecii de la Rapid Viena au reusit sa elimine unul dintre cele mai importante cluburi din Europa, Ajax Amsterdam a pierdut surprinzator acasa si au ratat calificare in favoarea celor de la Rapid. Shaktior Donetk este favorita clara la calificarea in grupe, agentiile de pariuri ofera cota 1.22 celor care mizeaza pe o prezenta si in acest sezon in grupele Ligii Campionilor.

Pentru cei care vor sa parieze pe rezultatul final al acestui meci pot alege varianta de 2, victoria oaspetilor este cotata cu 2.40, iar pariorii care prefera pronosticurile mai sigure pot alege varianta de sansa dubla X2, pentru care agentiile de pariuri ofera cota 1.36. Chiar daca este un meci in deplasare trupa ucraineana are destula experienta pentru a gestiona meciul corect si a obtine un rezultat pozitiv.