Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 17.Octombrie.2015

torino logoac milan logoPariorii au astazi foarte multe meciuri din care pot sa-si aleaga pariurile, insa dintre toate partidele cea dintre Torino si AC Milan este cea mai indicata pentru a alege un pronostic profitabil, pentru a va convinge si mai mult de aceasta alegere va vom oferi cateva detalii care sa va atraga atentia.

Gazdele de la Torino sunt revelatia inceputului de sezon din Serie A, trupa lui Giampiero Ventura a surprins pana acum multi pariori cu rezultatele sale, fiind o echipa de mijlocul clasamentului torinezii au stricat de multe ori planurile echipelor mai bine cotate care doreau sa obtina cele trei puncte. Insa FC Torino a oferit si suprize neplacute in partidele contra adversarelor mai slabe, ca si exemplu putem lua rezultatul din etapa precedenta cand Torino a fost invinsa de ultima clasata cu scorul de 2-1.

Insa acest esec a fost doar un accident, torinezii obtinand rezultate bune impotriva unor echipe ca Samdoria, Palermo sau Fiorentina, gazdele de astazi fiind unica echipa din Serie A care a reusit sa invinga pe liderul campionatului. FC Torino se bazeaza foarte mult pe golurile lui Fabio Quagliarella, insa in lotul gazdelor mai sunt alti doi veterani care pot pune in pericol poarta Milanului, Amauri si Maxi Lopez pot face pereche cu Quagliarella in linia de atac contra adversarei de astazi.

Antrenorul Milanului are mai multi jucatori care sunt accidentati pentru aceasta partida, cei mai importanti fiind Mexes si Balotelli, insa sirbul Sinisa Mihajlovic are un lot destul de valoros care sa poata inlocui aceste absente. AC Milan nu a inceput foarte bine acest sezon, ocupand doar pozitia a unsprezecea cu noua puncte, in ultimele doua etape diavolul milanez fiind invins de Genoa in deplasare si de Napoli pe teren propriu cu un umilitor scor de 4-0.

Aceste rezultate dezamagitoare ar putea duce la demisionarea antrenorului principal care avea fixat ca obiectiv obtinerea unei pozitii care sa asigure participarea in cupele europene de sezonul viitor. Forma actuala a milanezilor nu ne aminteste de trecutul glorios al clubului AC Milan, insa de aceasta perioada nefasta pot profita cei de la Torino care se afla momentan pe locul 5 cu 13 puncte acumulate.

AC Milan nu a mai bifat o victorie pe terenul celor de la FC Torino din 2012, iar daca ar reusi sa invinga astazi casele de pariuri vor oferi cota 3.15, totusi noi va recomandam sa mizati pe un succes al gazdelor desi nu este un pariu sigur, pentru cota de 2.35 se merita sa va asumati anumite riscuri.