Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 17.August.2015

Cel mai atractiv meci de astazi pentru pariori este Viitorul Constanta – Concordia Chiajna, o partida in care majoritatea specialistilor se asteapta ca echipa lui Gheorghe Hagi sa mai obtina inca trei puncte in vederea unei clasari cat mai bune.

Viitorul Constanta este una ditre putinele echipe din Liga I care nu au suferit inca nici o infrangere, clubul de la malul marii a adunat 10 puncte dupa primele 6 etape, iar in ultimele doua meciuri elevii lui Hagi au reusit sa invinga pe ASA Targu-Mures si CSU Craiova. Viitorul Constanta este una dintre formatiile care vor pune in acest sezon probleme reale granzilor campioantului romanesc, tinerii jucatori pregatiti la academia de fotbal “Gheorghe Hagi” au inceput sa dea rezultate reale, cativa juniori au fost achizitionati de marile cluburi ale Europei, iar in primul 11 al celor de la Viitorul au inceput sa apara tot mai multi jucatori crescuti la club.

Pe langa acestia au mai fost adusi cativa jucatori cu experienta in Liga I, cel mai cunoscut dintre noii jucatori ai Viitorului este Florin Cernat. Mijlocasul de 35 de ani adus in aceasta vara liber de contract este la momentul actual decarul, conducatorul de joc si capitanul echipei, cu alte cuvinte putem afirma ca Florin Cernat poate fi cheia reusitei in aceasta partida.

Oaspetii de astazi au reusit sa adune doar cinci puncte dupa primele sase etape, iar pentru aceasta partida tehnicianul Marius Baciu nu-l va putea folosi pe Adrian Cristea, mijlocasul de 31 de ani fiind accidentat. In schimp pentru Concordia Chiajna ar putea evolua Iulian Mamele si Silviu Pana, acesti doi jucatori au fost cumparati in aceasta vara chiar de la adversara lor de astazi, Viitorul Constanta.

Rezultatele meciurilor din ultimii ani intre cele doua formatii ne arata ca aceste doua echipe sunt foarte echilibrate, Chiajna a obtinut 2 victorii, Viitorul un succes iar resul meciurilor s-au terminat la egalitate. Un lucru si mai interesant legat de aceste doua echipe e ca in toate meciurile disputate acasa la Viitorul scorul a fost egal, daca s-ar repeta acelasi deznodamant si in meciul de astazi pariorii care au pariat pe X vor obitne cota 3.10.

Daca Chiajna vor reusi sa produca o surpriza si sa fie prima echipa care invinge Viitorul cei care mizeaza pe aceasta vor obtine cota 3.50, insa contextul actual ne indica faptul ca gazdele sunt favorite, iar pariul propus la aceasta partida este o victorie a elevilor lui Gheorghe Hagi, pronostic pentru care agentiile de pariuri ofera cota 2.05 .