Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 16.Ianuarie.2016 – Touluse vs PSG

Touluse logopsg logoPariorii pot obtina astazi o cota foarte buna in confruntarea dintre Touluse si PSG in care victoria lui PSG este foarte probabila, dar casele de pariuri acorda o cota destul de generoasa de care puteti profita si dumneavostra.

Partida va incepe de la ora 18:00, iar Touluse va fi echipa gazda ceea ce este un lucru bun pentru pariori deoarece daca PSG ar fi jucat acest meci pe teren propriu agentiile de pariuri ar acorda o cota foarte mica pentru care nu se merita sa se mizeze. In aceste conditii un pariu pus pe succesul celor de la PSG este o alegere foarte buna deoarece liderul din Ligue 1 este neinvins pana acum in campionat, iar din cele 20 de meciuri disputate acestia au inregistrat 17 victorii si 3 rezultate de egalitate.

Sunt foarte putine sanse ca PSG sa nu castige si in aceasta confruntare deoarece din cele 11 meciuri jucate in deplasare PSG a obtinut 9 victorii si 2 meciuri s-au terminat la egalitate. De altfel parizienii au primit doar 3 goluri pe teren strain si au inscris 21 de goluri, fiind echipa cu cea cele mai bune cifre din campionat.

Pariorii trebuie sa mai tina cont de faptul ca Touluse nu este o echipa destul de puternica ca sa poata puna probleme campioanei Frantei, formatia gazda se afla pe locul 18 cu 20 de puncte, fiind in acest moment in zona periculoasa a clasamentului. Trupa lui Dominic Arribage a suferit o singura infrangere in ultimele 5 meciuri, dar acest lucru nu ar trebui sa-i sperie pe cei de la PSG care trec printr-o perioada excelenta, oaspetii de astazi inregistrand deja 9 victorii consecutive si foarte probabil aceasta serie se va extinde si dupa meciul cu Touluse.

Un alt avantaj al celor de la PSG este faptul ca in aceasta perioada nu au loc meciuri in UEFA Champions League, iar managerul Laurent Blanc ii are la dispozitie pe toti super-fotbalistii din lotul campionilor Frantei. In meciul de astazi microbistii ii pot urmari la lucru pe Zlatan Ibrahimovic, Angel Di Maria, Edison Cavani sau David Luiz. In ultima intalnire dintre cele doua adversare dsputata in turul campionatului, PSG s-a impus fara probleme cu scorul de 5-0, acesta fiind un alt argument pentru care ar trebui sa mizati pe o reusita a oaspetilor.

Avand in vedere toate aspectele expuse mai sus va propunem sa mizati pe a zecea victorie consecutiva a celor de la PSG, care au la dispozitie o echipa mai buna si trec printr-o perioada mai favorabila, acest pronostic fiind cotat cu 1.40 de majoritatea agentiilor de pariuri.