Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 14.Octombrie.2015

partizan belgrad logosurdulica logoCel mai bun pariu de astazi il puteti gasi in campionatul Serbiei, acolo unde campioana en-titre Partizan Belgrad are un meci foarte usor in deplasarea de la Surdulica, fiind un duel dezechilibrat in care oaspetii ar trebui sa se impuna si sa obtina cele trei puncte.

Gazdele de la Surdulica se afla pe locul 15, cu doar noua puncte acumulate in 12 partide, fiind la egalitate cu ultima clasata Jagodina, insa gazdele de astazi pot cadea pe ultimul loc al campionatului daca Partizan va indeplini asteptarile si va castiga la scor acest meci. Surdulica nu a mai castigat de la inceputul lunii august, iar in ultimele trei partide au obtinut trei rezultate de egalitate, echipa gazdelor fiind si formatia care a primit cele mai multe goluri din campionat, nu mai putin de 20 de goluri au marcat adversarii in poarta celor de la Radnik Surdulica.

Partizan nu a avut cel mai bun start de sezon, au ratat calificarea in Grupele UEFA Champions League fiind eliminati de BATE Borisov din Belarus, iar acum participta in Europa League, fiind singura echipa din Serbia care mai este implicata in competitiile europene. Acest lucru le-a afectat parcursul in campionat, acolo unde Partizan se claseaza doar pe pozitia a patra cu 20 de puncte, fiind deja o mare diferenta in favoarea rivalilor de la Steaua Rosie Belgrad care ocupa fotoliul de lider cu 32 de puncte.

Singurul jucator care este indisponibil de la Partizan Belgrad este Marko Jevtovic, insa lotul pregatit de Zoran Milinkovic este destul de valoros pentru a substitui aceasta absenta. Ultima infrangere a celor de la Partizan in deplasare a fost cauzata chiar de Steaua Rosie, insa adversara de astazi nu poate emite pretentii in fata unei echipe care s-a intarit in aceasta sezon pentru cele mai tari cluburi europene si care au ca obiectiv castigarea campionatului.

Pariorii trebuie sa aiba in vedere ca Radnicki Surdulica este o nou promovata si nu dispun nici de jucatorii necesari, nici de o experienta anterioara in prima liga din Serbia pentru a reusi sa produca astazi o surpriza, acest meci fiind prima intalnire intre cele doua cluburi. In cazul unei victorii a gazdelor casele de pariuri ofera cota 6.20, ceea ce ne demonstreaza ca Surdulica nu au prea multe sanse de a se impune in aceasta confruntare.

Pronosticul nostru pentru dumneavoastra este sa pariati pe victorie celor de la Partizan Belgrad, desi acest pariu este cotat doar cu 1.40 este un meci foarte sigur care poate fi combinat cu alte partide pentru a aduce un castig mai mare.