Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 14.Noiembrie.2015

suedia logodanemarca logoIn aceasta seara se vor disputa alte doua partide din barajul pentru Campionatul European, pariorii ar trebui sa isi indrepte atentia spre meciul dintre Suedia si Danemarca, fiind derbiul scandinavic pentru calificarea la turneul final din Franta.

Suedia este gazda acestui meci si este echipa cotata cu prima sansa la calificare, casele de pariuri acorda o cota destul de generoasa pentru un succes al suedezilor de care ar trebui sa profitati si dumneavoastra.

Primul argument adus in favoarea suedezilor este calitatea fotbalistilor gazda, din selectionata pregatita de Erik Hamren fac parte: Andreas Granqvist, Andreas Isaksson si Ola Toivonen, insa cel mai important membru al echipei este cu siguranta capitanul Zlatan Ibrahimovic care poate decide un meci cu executiile neasteptate si cu reusitele sale spectaculoase. Vedeta campioanei Frantei are deja 109 meciuri in tricoul nationalei Suediei si a marcat pana in prezent 59 de goluri, acesta a debutat in 2001 la doar 19 ani si a participat la doua turnee finale.

Ibrahimovic este jucatorul cu cele mai multe goluri pentru Suedia din toata istoria, de mult timp Henrik Larsson a fost devansat si ocupa pozitia secunda in acest clasament. Din pacate pentru Ibrahimovic Suedia nu a reusit sa obtina calificarea inca din grupe, Austria si Rusia au fost adversarele care au obtinut calificarea directa, insa suedezii au avut un parcurs bun inregistrand doar 2 infrangeri.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa pariati pe un rezultat bun obtinut de suedezi este forma actuala a celor din Danemarca care nu au mai reusit o victorie de 4 meciuri, ultima data cand fotbalistii danezi au simtit gustul victoriei a fost la partida cu Serbia de pe teren propriu din luna iunie. Danemarca a avut ca adversare in grupa pe Portugalia, Serbia, Albania si Armenia, desi au avut una dintre cele mai bune aparari din aceasta grupa Danemarca a terminat pe locul 3 la doar 2 puncte de Albania, care s-a calificat in premiera la un turneu final.

Au trecut mai mult de 10 ani de la ultima participare a suedezilor la un turneu final, insa microbistii isi vor aminti cu siguranta de acel meci de la Euro 2004 in care Suedia si Danemarca au terminat la egalitate 2-2 si s-au calificat amandoua mai departe lasand acasa echipa Italiei.

De data aceasta o remiza nu asigura calificarea ambelor echipe, avand in vedere toate aspectele prezentate anterior va propunem sa pariati pe victoria Suediei care este cotata cu 2.40 deoarece sunt echipa mai valoroasa si trebuie sa obtina un avantaj inaintea returului din Danemarca.