Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 13.Iulie.2015

Pentru astazi va propun la rubrica pariul zilei un meci din Campionatul European Under 19,Rusia – Germania, un meci echilibrat cu multa tensiune care va decide calificarea in semifinale. Cele doua echipe se afla in Grupa B alaturi de Spania si Olanda, inaintea acestei etape cele patru echipe se afla la egalitate cu 3 puncte pentru fiecare, avand cate o victorie si o infrangere.

Astfel cele patru natioanle sunt despartite doar de diferenta de goluri, in cazul unor rezultate de egalitate in ultimele doua partide din grupa echipele ce merg mai departe sunt Spania si Rusia. Luand la cunostinta aceste informatii singura varianta a Germaniei pentru parcurgerea in etapa urmatoare a competitiei este victoria in confruntarea impotriva Rusiei, deoarece un egal nu avantajeaza deloc nemtii.

In meciul anterior tinerii germani au obtinut o victorie la limita 1-0 , gol marcat pe un final palpitant de italianul naturalizat Gianluca Rizzo, intrat pe teren din postura de rezerva in minutul 64. Aceasta victorie ofera echipei un plus de moral pentru meciul impotriva rusilor, care au reusit meciul precedent o victorie impotriva Spaniei 3-1, terminand meciul cu un om in minus Khodzhaniyazov fiind eliminat pentru doua cartonase galbene.

Si acest lucru este important deoarece absenta fundasului poate cantari mult, selectionerul Rusiei fiind nevoit sa apeleze la un fundas de pe banca de rezerve. Oricum punctele forte ale echipei nemtesti sunt determinarea si forta de lupta a jucatorilor, fiind bine cunoscuta incapatanarea germanilor si faptul ca echipele nemtesti lupta pana in ultimul moment. Un alt motiv pentru care Germania va trebui sa castige acest meci este pentru ca au de aparat o reputatie pe care nationalele de tineret au format-o in ultimii ani, ajugand pana in ultimele faze ale competitilor indiferent de grupa de varsta, iar nationala Under19 a Germaniei este chiar detinatoarea titlului de campioana europeana, reusind aceasta perfomanta anul trecut la turneul din Ungaria.

Casele de pariuri o ofera pentru victoria nemtilor o cota medie de 1.83, fiind o cota profitabila avand in vedere ca obtinerea celor 3 puncte este singura optiune pentru nationala U19 a Germaniei. Aceasta conditie fiind suficienta,deoarece celalalt meci din grupa nu afecteaza calificare nemtilor in cazul unei victorii. Pariorii cu ceva experienta cunosc comportamentul echipelor in astfel de meciuri, un egal fiind necesar pentru calificarea in semifinale a Rusiei, deci o sa practice o tactica defensiva, la trecerea timpului.

Pentru a intari si mai mult argumentele aduse, am lasat pentru finalul acestui articol informatiile legate de ultima partida jucata intre cele doua echipe ,in 2007, un meci contand tot pentru fazele finale ale Campionatului European U19, din nationala Germaniei de atunci facand parte superstarurile de astazi ale nationalei mari, castigatoare a Cupei Mondiale, meciul terminandu-se cu un success al nemtilor 3-2, Mesut Ozil fiind chiar printre marcatori. Deci asa cum zice o vorba din straini:” Fotbalul este un joc cu doua echipe si o minge, care este castigat mereu de Germania”, asa sa fie!