Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 13.Decembrie.2015 – Villareal vs Real Madrid

real madrid logoVillareal logoPentru astazi va propunem un pariu pe una dintre cele mai bune echipe din lume la ora actuala, Real Madrid, care se v-a deplasa la Villareal pentru a incerca sa obtina 3 puncte extrem de necesare galacticilor in lupta pentru titlu.

Partida va incepe la ora 21:30 pe Camp El Madrigal din Villareal, fiind si unul dintre cele mai interesante meciuri din Spania deoarece gazdele se afla pe locul 5 cu 24 de puncte fiind o candidata pentru locurile ce permit accederea in cupele europene. De cealalta parte Real Madrid se afla pe pozitia a treia cu 30 de puncte, la 4 puncte in spatele liderului si marei rivale FC Barcelona. Trupa galacticilor si-a revenit dupa primele doua esecuri din acest sezon in fata Sevillei si a Barceonei, iar formatia pregatita de Rafa Benitez are deja inregistrate 5 victorii consecutive.

Printre acestea se numara victoria categorica cu 8-0 in fata celor de la Malmo in grupele UEFA Champions League, dar si succesul din meciul contestat din Cupa Spaniei cu CF Cadiz, in care madrienii au folosit un fotbalist suspendat si au pierdut meciul la masa verde. Cu toate aceste jucatorii au un moral excelent si vor incerca sa profite de pe urma eliminarii din Cupa Regelui si sa se concentreze mai mult pe partidele din campionat.

Real Madrid are cel mai valoros lot din Primera Divison, asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani in echipa galacticilor se regasesc unii dintre cei mai buni jucatori din lume, fiind echipa cu cele mai multe trofee de UEFA Champions League dar si echipa spaniola cu cele mai multe titluri de campioana cucerite.

De-a lungul vremii la clubul din capitala Spaniei au evoluat unii dintre numele legendare ale fotbalului cum ar fi Zinedine Zidane, Roberto Carlos, David Beckham sau romanul Gheorghe Hagi, iar in acest moment cei mai importanti fotbalisti ai glacticilor sunt: Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema sau Sergio Ramos.

In ultima deplasare a madrilenilor pe terenul celor de la Villareal rezultatul final a fost de 2-0 pentru galactici, golurile Realului fiind marcate de Modric si Cristiano Ronaldo, iar ultima victorie a celor de la Villareal dateaza din 2009 atunci cand gazdele s-au impus cu scorul de 3-2.

In confrutnarea din aceasta seara sunt putine sanse ca Villareal sa iasa invingatoare de aceea casele de pariuri acorda cota 5.00 celor care vor paria pe victoria gazdelor, insa noi va recomandam sa mizati pe superioritatea celor de la Real Madrid care sunt echipa mai in forma si favorita meciului, acest pronostic este cotat cu 1.65 de majoritatea agentiilor de pariuri.