Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 12.Octombrie.2015

anglia logolituania logoIn ultima etapa din Grupa E se intalnesc Lituania si Anglia, un meci care nu mai afecteaza calculele calificarii dar care poate oferi pariorilor un pronostic foarte sigur pe care sa mizeze o suma mai mare si sa obtina profituri importante.

Pronosticul propus pentru dumneavoastra este sa mizati pe victoria nationalei Angliei care este si favorita caselor de pariuri, iar in acest articol vom expune mai multe aspecte care sa va deteremine sa alegeti acest pronostic.

In primul rand este situatia Angliei din grupa, care a castigat toate partidele de pana acum avand punctajul maxim dupa 9 partide cu cea mai buna aparare si cel mai productiv atac. Chiar daca adversarele au fost echipe modeste Anglia a avut si meciuri mai grele impotriva selectionatei Elvetiei si a Sloveniei, care au fost cel mai aproape de a obtine un punct in confruntarile cu englezii.

Echipa antrenata de Roy Hodgson trece printr-o perioada excelenta, in ultimele trei partide englezii nu au primit nici un gol si au inscris 10 goluri. Nationala Albionului are un lot omogen de jucatori care joaca impreuna de mult timp, de asemenea in echipa engleza toti fotbalistii evolueaza in Premier League ceea ce intareste si mai mult stilul de joc pur britanic.

Cu exceptia capitanului echipei, Wayne Rooney, selectionata engleza se bazeaza pe extremele Walcott si Sterling, care pot crea pericol la poarta lituanienilor prin viteza lor exceptionala. Acesti doi fotbalisti au fost marcatorii la ultima victorie a englezilor impotriva Estoniei, o echipa foarte asemanatoare cu Lituania.

Un alt motiv pentru care o victorie a englezilor este asteptata este ca nationala Lituaniei nu mai are nici o sansa de a se mai califica la turneul final, daca Anglia este liderul necontestat al grupei pe pozitia secunda se afla Elvetia care a acumulat 18 puncte, fiind o diferenta prea mare pentru o speranta la calificare. In meciul din tur nationala Angliei a obtinut o victorie cu scorul de 4-0 pe stadionul Wembley, cei de la Lituania nereusind nici macar sa trimita un sut pe poarta, aceasta fiind si singura intalnire dintre cele doua adversare de astazi.

Sansele ca Lituania sa obtina un rezultat pozitiv astazi sunt foarte mici, agentiile de pariuri oferind cota 7.80 la victorie si cota 4.50 pentru un rezultat de egalitate, de accea pronosticul propus pentru dumneavoastra ce presupune inca un succes al englezilor este cotat cu 1.40, fiind o cota foarte generoasa daca cantarim superioritatea oaspetilor atat in ceeea ce priveste jucatorii cat si parcurscul echipei.