Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 12.Noiembrie.2015

muntenegru logomacedonia logoPariorii pot alege astazi pronosticurile din foarte multe meciuri, insa noi in acest articol ne vom concentra mai mult pe amicalul dintre Macedonia si Muntenegru, doua echipe balcanice care nu sunt implicate in partidele pentru baraj. Agentiile de pariuri anticipeaza un meci echilibrat insa pariorilor nu le va fi greu sa aleaga pronosticul castigator daca vor analiza mai atent cele doua combatante.

Gazdele de la Macedonia au avut o campanie de calificare dezastruoasa in care au reusit o singura victorie si un rezultat de egalitate, aceste rezultate nu i-au ajutat pe macedoneni sa evite ultima pozitie a clasamentului. Avand in vedere ca Macedonia a participat in grupa C alaturi de Spania, Slovacia, Ucraina, Belarus si Luxemburg, parcursul nationalei este unul dezamagitor cu 8 goluri inscrise in cele 10 partide si singura victorie inregistrata pe teren prorpiu contra celor din Luxemburg.

Noul selectioner al Macedoniei, Igor Angelovski care este in varsta de 39 de ani, trebuie sa scoata echipa din acest impas, fotbalistii avand moralul foarte scazut dupa cele 4 meciuri consecutive in care nu au reusit sa marcheze.

Adversara de astazi a Macedoniei a terminat pe pozitia a patra, insa intr-o grupa foarte complicata cu Austria, Suedia si Russia, nationale care au terminat deasupra Muntenegrului in clasament. Cele trei victorii obtinute de jucatorii lui Branko Brnovic au fost obtinute in fata celor de la Lichenstein si Moldova, echipe mult mai modeste care nu au fost niciodata in cursa pentru calificare. Selectionata Muntenegrului se poate mandri cu jucatori de valoare care evolueaza in campionatele puternice ale Europei.

Printre cei mai cunoscuti membrii ai oaspetilor sunt Stefan Savic de la Atletico Madrid, Stevan Jovetic de la Inter Milano sau veteranul Mirko Vucinic. Desi este doar un amical pentru fanii celor doua nationale acest meci reprezinta un derby al Balcanilor, este bine cunoscut de asemenea spiritul de lupta a fotbalistilor din spatiul iugoslav, iar acest lucru nu face decat sa faca partida si mai tensionata.

De la infiintarea statului Muntenegru cele doua formatii au disputat doar doua meciuri amicale, ambele partide au fost castigate de tara gazda cu 2-1, insa contextul actual este putin diferit. Macedonia are sansa a doua la victorie deoarece trece printr-o perioada nefasta, iar casele de pariuri acorda cota 3.30 pentru un succes al gazdelor, in timp ce pentru un rezultat de egalitate pariorii vor primi cota 3.20. Favoriti la castigarea meciului sunt cei din Munteneru care sunt cotati cu 2.20, insa noi va recomandam sa alegeti varianta de sansa dubla X2 pentru cota 1.30, acest pronostic fiind mult mai sigur!