Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 11.Octombrie.2015

feroe logoromania logoMeciul Romaniei de astazi poate oferi pariorilor o sansa buna de a miza pe un pronostic care ofera o cota profitabila, majoritatea iubitorilor de fotbal romani sunt la curent cu forma echipei nationale, iar cota de 1.22 este o cota prea mica pentru o victorie a tricolorilor.

Selectionata pregatita de Anghel Iordanescu este obligata sa invinga in aceasta seara pentru a fi sigura de calificare, dupa rezultatul dezamagitor din partida precedenta cu Finlanda de pe National Arena, Ungaria fiind la doar un singur punct distanta de Romania. Nationala maghiara trebuie sa joace in Grecia contra ultimei clasate, selectionata Greciei nu a reusit pana acum nici o victorie si este greu de crezut ca vor obtine un rezultat bun contra Ungariei.

Romania a inregistrat pana acum 4 rezultate de egalitate in care a marcat doar doua goluri, ultima victorie fiind tot impotriva Insulelor Feroe pe teren prorpiu insa cu scorul de 1-0. Acest scor strans ne indica clar faptul ca selectionata Romaniei are probleme cu atacul, nu numai ca isi creeaza putine ocazii dar atacantii nu reusesc sa transforme sansele de gol.

Defensiva romana care a primit doar doua goluri reflecta strategia defensiva pe care selectionerul Iordanescu o prefera, scorul 0-0 pare sa fie rezultatul cel mai des intalnit in meciurile romanilor din aceasta campanie de calificare. De partea cealalta Insulele Feroe au reusit rezultate foarte bune in aceasta grupa in care au bifat si doua victorii in partidele contra Greciei.

Nationala feroeza a trecut de etapa in care era considerata o echipa formata din amatori, reusind sa puna probleme chiar si maghiarilor in meciul precedent cand nordicii au condus cu 1-0 la Budapesta. Romania a mai intalnt Insulele Feroe in preliminarile pentru Campionatul Mondial din 2010, in acea deplasare romanii s-au impus doar cu 1-0 fiind un meci in care s-a facut greu diferenta. Un astfel de scenariu se anticipeaza si in partida de astazi, strategia lui Iordanescu este una destul de defensiva pentru ca gazdele sa nu poata marca, iar ofensiva oaspetiilor nu poate inscrie foarte multe goluri.

Pentru cei care vor alege pronosticul sub 3.5 casele de pariuri vor oferi cota 1.30, iar pentru varianta sub 2.5 veti primi cota 1.90, acest pronostic fiind putin mai riscant deoarece in cazul in care Feroe va marca un gol Romania va risca si va ataca cu toata echipa pentru a obtine victoria necesara calificarii, oricare ar fi scorul final sa speram ca tricolorii vor reusi sa obtina cele trei puncte si sa se califice la Campionatul European din Franta.