Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 11.Decembrie.2015 – Concordia Chiajna vs Poli Timisoara

concordia chiajna logoacs poli timisoara logoDesi astazi nu sunt foarte multe meciuri pariori pot sa aleaga cateva variante foarte bune pe care sa mizeze, noi o sa va prezentam in acest articol mai multe detalii despre partida dintre Concordia Chiajna si ACS Poli Timisoara, primul meci din aceasta etapa. Cele doua adversare sunt vecine in clasament, fiind implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii de aceea trebuie sa ne asteptam la un meci foarte strans.

Gazdele de la Concordia Chiajna se afla in acest moment pe locul doisprezece cu 16 puncte ,in timp ce timisorenii se claseaza pe pozitia a unsprezecea cu 4 puncte mai mult. Pentru ambele echipe va fi foarte greu sa scape de Play-off deoarece ocupanta locului 6 se afla la o diferenta foarte mare si mai sunt de disputat doar 5 etape din sezonul regulat.

Cei de la Concordia Chiajna nu se afla in cea mai buna perioada a lor, s-au adunat deja 6 etape de cand nu au mai reusit o victorie, iar echipa a fost deja eliminata din Cupa Romaniei. Aceasi situatie se regaseste si in tabara banatenilor care au fost eliminati de Steaua Bucuresti din Cupa Ligii, dar Poli Timisoara isi va continua parcursul in Cupa Romaniei unde va trebui sa treaca de ASA Targu-Mures. Jucatorii lui Florin Marin au reusit si ultima lor victorie impotriva echipei ardelene, insa pentru aceasta partdia noi o sa propunem un alt tip de pariu.

Nici Poli Timisoara, nici Concordia Chiajna, nu se remarca printr-un atac foarte productiv, iar in majoritatea meciurilor in care sunt implicate nu inscriu foarte multe goluri, din acest motiv noi va indicam sa evitati pariurile pe solisti la aceasta partida si sa alegeti dintre optiunile cu goluri marcate. Ambele echipe au cate 18 goluri marcate in Liga I, iar in ultima confruntare disputata in turul campionatului pe Dan Paltinisanu scorul final s-a termiant 1-0 pentru banateni, golul victoriei fiind reusit de Dorin Goga.

Conducerea de la Concordia Chiajna l-au adus la sfarsitul lunii noiembrie pe Adrian Falub, care v-a ocupa functia de manager al echipei, acest lucru ar trebui fie luat in considerare de pariori deoarece Falub este unul dintre adeptii defensivei si un antrenor care nu-i place sa riste prea mult.

Avand in vedere toate motivele expuse mai sus va recomandam sa pariati pe faptul ca se vor marca sub 2.5 goluri, pronostic pentru care veti primi cota 1.60, fiind cea mai buna alegere pentru pariori deoarece in aceasta confruntarea stransa ambele adversare au sanse la victorie iar meciul este deschis oricarui rezultat.