Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 10.Octombrie.2015

islanda logoletonia logoCel mai recomandat pronostic al zilei este tot din Grupa A, unde liderii grupei, Islanda, au o misiunea usoara pe teren propriu impotriva nationalei Letoniei, care nu a obtinut pana acum nici o victorie.

Nationala Islandei a ajuns sa conduca aceasta grupa din care fac parte echipe mai puternice cum ar fi Olanda, Turcia sau Cehia dupa ce au obtinut mai multe rezultate surprinzatoare. Nationala pregatita de suedezul Lars Lagerback au inregistrat doar o singura infrangere si un rezultat de egalitate, iar daca Islanda va reusi sa se impuna in aceasta partida s-ar califica in premiera la un turneu final ceea ce ar fi o performanta istorica.

Selectionata nordica nu are in lot nici o vedeta, majoritatea fotbalistilor evoluand in campionatele scandinavice, desi inca il poate folosi pe veteranul Eidur Gudjohnsen, selectionerul se bazeaza in special pe forta grupului si pe spiritul de echipa al jucatorilor.

Cu toate acestea in cadrul echipei sunt cativa tineri promitatori cum ar fi: Kolbeinn Sigthorsson de la Ajax Amsterdam si Gylfi Sigurdsson de la Tottenham, care este si fotbalistul cu cele mai multe reusite in aceasta campanie din lotul islandezilor. Antrenorul Lars Lagerback a reusit sa creeze un echilibrul intre tinerii ambitiosi si jucatorii trecuti de 30 de ani care au acumulat foarte multa experienta in partidele internationale.

Islanda are cea mai buna defensiva din grupa, adversarele nordicilor au reusit sa marcheze doar 3 goluri, toate aceste goluri fiind marcate de Cehia care are cea mai buna ofensiva din grupa. Islanda are si un atac foarte eficient, au reusit sa marcheze 15 goluri, cu un gol mai putin decat Cehia, avand in vedere ca mai sunt doar doua etape pana la final, o victorie in aceasta seara in fata Letoniei este echivalenta cu o calificare pentru Islanda.

Meciul din tur s-a terminat cu victoria islandezilor pe teren leton cu scorul de 3-0, fiind prima victorie obtinuta de nordici in confruntarile dintre cele doua formatii. Asta ne demonstreaza ca echipa actuala a Islandei este una foarte buna care poate realiza perfomante importante, Letonia pleaca cu a doua sansa de aceea casele de pariuri ofera cota 8.00 pentru o victorie a oaspetilor, in timp ce pentru un rezultat de egalitatea veti obtine cota 4.30.

Pronosticul propus pentru dumneavostra este sa mizati pe succesul favoritei, pentru o victorie a islandezilor casele de pariuri ofera cota 1.40 fiind o cota care reflecta sansele gazdelor oferite de superioritatea jucatorilor in aceasta partida contra unei adversare inferioare atat ca experienta cat si ca valoare.