Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 10.Noiembrie.2015

Cowdenbeath logoAlbion Rovers logoPentru astazi va propunem un meci intre doua echipe mai putin cunoscute, avand in vedere ca in acest mijloc de saptamana nu se disputa partide din cupele europene sau etape intermediare, pariorii trebuie sa se adapteze la partidele disponibile.

In acest articol vom prefata confruntarea dintre Albion Rovers si Cowdenbeath din liga a treia din Scotia, desi inca nu va spune nimic aceste nume va vom face o prezentare pentru a putea miza la acest meci. Gazdele de la Albion Rovers sunt echipa mai bine clasata in campionat, avand acumulate 20 de puncte pana acum si ocupa locul 4 la 8 puncte distanta de liderul clasamentului, Ayr.

Adversara celor de la Albion Rovers este una dintre echipele care se lupta pentru evitarea retrogradarii in acest sezon, cu doar 12 puncte Cowdenbeath este la un singur punct de ultimul loc pe care se afla Brechin, insa oaspetii de astazi au cea mai ineficienta aparare din liga a treia.

Clasarea pe aceasta pozitie riscanta pentru echipa lui Colin Nish nu este intamplatoare deoarece echipa se bazeaza in special pe tineri, golgeterul echipei Greig Spence are doar 23 de ani, iar media de varsta a echipei este de 22.8 ani. Un alt fapt care poate explica numarul mare de goluri pe care Cowdenbeath l-a primit in acest sezon este experienta portarilor, doar 18 ani are portarul titular Jamie Sneddon, iar rezerva Shaun Hunter este in varsta de 19 ani. Si in tabara gazdelor sunt multi tineri, insa cei mai importanti jucatori au o experienta indelungata in meciurile tari, de exemplu capitanul echipei Mick Dunlop are 33 de ani, iar cel mai invarsta jucator al echipei este Darren Young care a trecut de 37 de ani.

Nu ar fi nici o surpriza daca meciul de astazi s-ar termina cu foarte putine goluri inscrise deoarece amble echipe nu se remarca printr-o ofensiva prea productiva, de altfel in ultimele doua partide dintre cele doua echipe scorul a fost 1-0, iar in ultimele 10 intalniri directe echipa din deplasare nu a invins niciodata.

In cazul in care cei de la Cowdenbeath vor reusi sa intrerupa aceasta serie casele de pariuri acorda cota 3.40, in timp ce pentru un rezultat de egalitate veti primi cota 3.30. Sa speram ca informatiile furnizate in acest articol au fost necesare si ca va ajuta sa alegeti cel mai bun pronostic, pariul propus pentru dumneavoastra este o victorie a gazdelor de la Albion Rovers care sunt cotati cu 2.00 de majoritatea agentiilor de pariuri.