Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 09.Noiembrie.2015

madeira logobraga logoPentru astazi va propunem un pariu din prima liga a Portugaliei, in ultimul meci al etapei se vor intalni Madeira si Braga, doua echipe care se afla la o distanta destul de mare in clasament, iar pariorii ar trebui sa profite de acest meci dezechilibrat si sa mizeze pe un succes al oaspetilor.

Acest pariu este rezonabil daca comparam parcursul celor doua formatii portugheze in campionat, gazdele de la Madeira se afla pe poztia a cincisprezecea, avand acumulate doar 6 puncte pana acum si o singura victorie impotriva celor de la Maritimo. De partea cealalta Braga participa deja in Europa League, iar in campionatul portughez se afla pe pozitia a patra cu 17 puncte stranse. In ultimii ani Braga a devenit o prezenta constanta in cupele europene, iar in Europa League formatia portugheza a reusit chiar performante importante. In acest meci nu ne asteptam la foarte multe goluri deoarece se vor confrunta cea mai buna defensiva din Portugalia cu cel mai ineficient atac.

Faptul ca Madeira a marcat doar 3 goluri in 7 meciuri explica oarecum clasarea dezamagitoarea a echipei gazda, totusi jucatorii lui Norton de Matos au primit doar 5 goluri, cu un gol mai putin decat Braga care are cea mai buna aparare din campionat, acest detaliu ne-ar putea induce faptul ca in aceasta partida se vor marca foarte putine goluri. Totusi spectatorii asteapta de la capitanul celor de la Braga, brazilianul Allan, sa destabilizeze defensiva adversa si sa creeze pericol la poarta gazdelor.

Pentru cei de la Braga este important sa obtina un rezultat bun deoarece echipa antrenata de Paulo Fonseca a inregistrat deja o infrangere in partida precedenta cu francezii de la Marseille din Europa League. O a alta infrangere ar diminua foarte mult din moralul jucatorilor care au obtinut performanta de a nu pierde 8 meciuri consecutive in Portugalia, iar in ultimele 4 partide din campionat nici macar nu au primit gol.

Cele doua formatii s-au intalnit o singura data pana acum, intr-un meci de Cupa Ligii disputat anul trecut, acea confruntare s-a terminat surprinzator cu victoria pe teren propriu a celor de la Madeira, dar este impropriu sa comparam acea partida cu cea de astazi deoarece conditiile de joc sunt cu totul diferite.

Totusi daca gazdele vor reusi o alta surpriza casele de pariuri vor oferi cota 4.40, mult mai posibil fiind un rezultat de egalitate care este cotat cu 3.25. Noi va recomandam sa pariati pe un succes obtinut de oaspeti pentru o cota de 1.90 deoarece Braga are calitatea necesara pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc.