Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 08.Ianuarie.2016 – Exeter vs Liverpool

exeter logoliverpool logoIn acest articol va vom prezenta un pariu foarte bun pe care il puteti alege astazi, in confruntarea dintre Exeter si Liverpool din Cupa Angliei exista o singura favorita certa pe care microbistii ar trebui sa mizeze. Am propus acest meci deoarece exista o diferenta foarte mare intre Liverpool si echipa de liga a patra, cu toate acestea casele de pariuri acorda o cota interesanta pentru victoria cormoranilor de care ar trebui sa profitati si dumneavoastra.

Vom prezenta mai intai cateva detalii despre Exeter deoarece este un club necunoscut publicului roman iubitor de fotbal, in comparatie cu Liverpool care evoleaza in Premier League si are o reputatie mult mai mare. Exeter ocupa locul 16 din League Two, adica al patrulea esalon al fotbalului englez. La acest nivel sunt 24 de formatii care se lupta pentru primele 7 pozitii ce pot insemna o eventuala promovare in League One. Desi se afla intr-o liga inferioara a sistemului, cluburile ca Exeter au o maniera foarte profesionista de a aborda fotbalul.

In istoria recenta cei de la Exeter City au reusit o singura data sa promoveze, insa nu au rezistat decat 3 ani in League One, iar din 2012 echipa evolueaza doar in liga a patra. In prezent Exeter este pregatita de Paul Tisdale, iar intreg lotul gazdelor este evaluat de specialisti la 4.5 milioane de euro. Puteti compara valoarea celor doua echipa doar din acest punct de vedere: Roberto Firmino si Christian Benteke care sunt cei mai scumpi fotbalisti ai oaspetilor sunt estimati la 35 de milioane de euro fiecare.

De altfel cei de la Liverpool traverseaza o perioada buna, tocmai ce au obtinut o victorie in fata celor de la Stoke City cu 1-0, meci din cadrul Cupei Ligii Angliei. Pentru Liverpool nu ar trebui sa reprezinte o problema acest meci deoarece in parcursul celor de la Exeter nu au intalnit adversari prea puternici. In prima runda a competitiei Exeter a trecut de Didcot cu 3-0 iar in faza precedenta s-au impus in fata celor de la Port Vale cu 2-0, ambele echipe fiind cluburi din ligiile inferioare al Angliei.

In ciuda faptului ca exista o diferenta atat de mare de divizii intre Exeter si Liverpool cele doua adversare s-au mai intalnit in 2011, tot in cadrul Cupei Angliei, acea intalnire fiind castigata de cormorani cu scorul de 3-1. In final speram ca v-ati convins sa mizati pe un succes al trupei pregatitede Jurgen Klopp care este cotata la agentiile de pariuri cu 1.45, o cota foarte buna care nu trebuie ratata!