Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 08.Februarie.2016 – Braga vs Estoril

braga logoestoril logoUltimul meci din aceasta etapa a campionatului portughez va aduce fata in fata pe Braga si Estoril, intr-un duel dezechilibrat in care pariorii au oportunitatea de a obtine o cota buna pentru victoria gazdelor de la Braga. Meciul va incepe de la ora 23:00, deci aveti destul timp la dispozitie pentru a miza la acest meci, iar pentru a va convinge si mai mult vom expune in continuare principalele argumente pentru care ar trebui sa alegeti acest pronostic.

Braga este una dintre echipele de top din Portugalia, desi se afla in acest moment doar pe locul 4 cu 36 de pucnte la diferenta de 16 puncte fata de liderul Sporting Lisabona, cei de la Braga sunt o prezenta constanta in cupele europene si o formatie ce incurca de multe ori planurile celor de la FC Porto si Benfica Lisabona, cele mai importante cluburi ale fotbalului portughez. De cealalta parte cei de la Estoril sunt o echipa modesta care se afla doar de 4 sezoane in prima liga a Portugaliei, anul trecut acestia au terminat pe pozitia a doisprezecea, iar in acest moment Estoril se pozitioneaza pe locul 11 cu 23 de puncte.

Pentru oaspetii din aceasta seara meciul de pe Estadioa AXA va fi unul foarte dificil deoarece Braga trece printr-o perioada buna. In ultimele 5 partide Braga nu a suferit nici o infrangere si au primit un singur gol, acest lucru ne demonstreaza ca managerul gazdelor, Paulo Fonseca, este un tactician desavarsit si a reusit sa creeze una dintre cele mai organziate defensive din Portugalia.

In campionat Braga a primit acelasi numar de goluri ca si Sporting Lisabona sau Benfica, primele doua clasate, asadar pentru Estoril va fi foarte greu sa marcheze in aceasta confruntare. Clubul Estoril are in componenta lotului cei mai multi straini din campionatul portghez, din cei 29 de fotbalisti pregatiti de brazilanul Fabiano Soares Pessoa 21 sunt de o alta nationalitate, ceea ce inseamna ca in formatia oaspetilor sunt doar 8 portughezi. Cu toate ca au ales aceasta politica cei de la Estoril nu au foarte multi jucatori valorosi, capitanul Yohan Tavares este singurul fotbalist care valoareaza mai mult de 3 milioane de euro, in timp ce in lotul gazdelor, Rafa Silva, cel mai bine cotat fotbalist este evaluat la 8 milioane de euro.

Asadar putem afirma ca in aceasta confruntare Braga dispune de toate avantajele, pentru pariori care doresc sa mizeze pe un succes al gazdelor casele de pariuri ofera o cota de 1.45, insa aceasta cota ar putea scadea foarte mult cu cat ne apropiem de ora inceperii partidei.