Pariul Zilei 07.Septembrie.2015

Dintre partidele de astazi pariorii pot alege mai multe variante pentru pariurile sigure, insa meciul dintre Scotia si Germania pare a fi cea mai buna recomandare pentru biletele dumneavostra. Partida este din cadrul Preliminarilor pentru Campionatul European din Franta care va avea loc anul viitor, cele doua formatii fac parte din Grupa D din care mai fac parte Polonia, Irlanda, Georgia si Gibraltar.

Dintre aceste nationale doar Polonia, Irlanda si Scotia putem spune ca se pot bate cu Germania pentru locurile de calificare, campioana mondiala de anul trecut au o echipa foarte tanara, media de varsta este de 25.6 ani, Schweisteinger si Podolski fiind singurii jucatori care au atins varsta de 30 de ani. Insa un lucru neobisnuit este ca tot mai multi fotbalisti din campionatele straine sunt selectionati la nationala, acest fapt se datoreaza globalizarii fotbalului care nu mai permite ca peste 80% din jucatorii nationalei sa provina din campionatul intern.

In momentul de fata in lotul adunat de Joachim Low sunt 7 stranieri, in timp ce in echipa scotiana doar 7 jucatori provin din campionatul intern, majoritatea de la Celtic Glascow. De altfel Celtic este si singurl club scotian care inca se afla in Europa League, celelate echipe fiind eliminate in tururile preliminare. Nu e de mirare ca selectionerul Gordon Strachan l-a numit pe veteranul Scott Brown capitan al echipei, fiind si cel mai bine cotat fotbalist scotian, la 30 de ani specialistii il evalueaza la 7.5 milioane de euro.

Nu mai este nevoie sa precizam diferenta clara dintre valoarea jucatorilor in favoarea nemtilor care a pierdut o singura data impotriva Scotiei intr-un amical disputat in 1999 pe care gazdele de astazi l-au castigat cu 1-0. In majoritatea intalnirilor dintre cele doua nationale Germania s-a impus, insa diferentele de scor au fost mici ceea ce inseamna ca in ciuda superioritatii nemtilor scotienii au incercat s-a limiteze proportiile scorului.

In partida precedenta din tur Germania s-a impus doar cu 2-1 desi au dominat clar meciul atat la ocazii cat si la posesie, acelasi curs se asteapta sa aiba si partida de astazi din cauza abilitatilor limitate scotienii pot spera ca vor da lovitura pe contraatac sau pe o greseala a fundasilor nemti.

Este greu de conceput ce scenariu ar trebui sa aiba aceasta partida insa pentru pariorii care sunt sceptici in privinta unei reusite a oaspetilor exista varianta de 1X pentru care veti obtine cota 2.60 .Pronosticul recomandat pentru dumneavoastra este sa mizati pe victoria oaspetilor, pariu care v-ar aduce o cota de 1.50 , germailor le este foarte necesar un succes astazi deoarece cursa pentru sefia grupei este tot mai stransa intre Germania si Polonia.