Pariul Zilei 06.Septembrie.2015

Astazi am pregatit pentru pariori un meci din Grupa H in care se vor confrunta liderul grupei, Italia, contra Bulgariei echipa de pe locul patru. Italia a acumulat pana acum 15 puncte din 4 victorii si 3 egaluri, la fel ca si ocupanta pozitiei secunde, Croatia, insa echipa croata a fost sanctionata cu un punct ceea ce le perimte italienilor sa ocupe momentan prima pozitie din clasament. Din aceasi grupa mai fac parte Norvegia cu 13 puncte, Azerbajian cu 5 puncte si Malta cu un singur punct.

Dupa cum am precizat la inceputul articolului Bulgaria se afla pe pozitia a patra cu 8 puncte, fiind foarte greu sa ajunga in primele trei clasate deoarece este o diferenta mare de puncte. Oaspetii de astazi au obtinut doar doua victorii impotriva Maltei si a Azerbajianului, acestea fiind niste rezultate foarte dezamagitoare pentru selectionerul Ivaylo Petev care are tot mai putine sanse de calificare la Euro 2016 mai ales dupa ultima infrangere acasa in fata Norvegiei.

Bulgarii nu mai au in lot fotbalsitii care au pus umarul la calificarea nationalei la Euro 2004, cand Bulgaria a fost in grupa si cu Italia, atunci echipa lui Berbatov si Petrov a fost invinsa de Italia cu scorul de 2-1, terminand grupa pe ultimiul loc cu 0 puncte. In formula actuala a bulgarilor se remarca doar Ivelin Popov, mijlocasul de 27 de ani de la Spartack Moscova este evaluat la aproximativ 10 milioane de euro, in timp ce toata echipa Bulgariei este estimata la 30 de milioane. Tot 30 de milioane costa si cel mai scump jucator al italienilor, Claudio Marchisio de la campioana Italiei Juventus Torino.

Selectionerul italian Antonio Conte pare ca se descurca bine cu schimbul de genereatii, in aceasta campanie de calificare nu se mai regaseste nici unul dintre membrii nationalei care au castigat Campionatul Mondial in 2006. Astfel de acum o sa vedem o nationala italiana fara Buffon, Pirlo sau Materazzi, insa jucatorii de acum sunt tineri si dornici sa obtina rezultate remarcabile la Campionatul European din Franta.

Cel mai indicat pronostic pentru acest meci este sa pariati pe victoria elevilor lui Antonio Conte care au si avantajul terenului propriu, fanii de pe Stadio Renzo Barbera din Palermo sunt mult mai caldurosi decat cei din Roma sau Milano.

Astfel pentru o victorie a gazdelor casele de pariuri va ofera cota 1.45, fiind greu de imaginat ca tactica italiana sa fie surclasata de jucatorii bulgari care si asa au moralul scazut, daca doriti sa va luati o masura de siguranta puteti miza pe sansa dubla x2 care va aduce o cota de 3.00 insa majoritatea specialistilor se asteapta ca Italia sa castige acest meci si chiar la o diferenta mare de scor!