Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 06.August.2015

Pentru astazi va propunem un pariu mai diferit fata de cele cu care v-am obisnuit, este un pariu special pentru un meci aparte care se va juca in aceasta seara incepand cu ora 21:00. Borussia Dortmund va intalni pe teren propriu pe austriecii de la AC Wolfsberger, a nu se confunda cu Wolfsburg din Germania.

Adversara de astazi a celor de la Dortmund este de 4 ani in prima liga a Austriei, Wolfsberger a avut o urcare spectaculoasa in fotbalul austriac, acum 10 ani ei se aflau in a patra liga, iar in primul lor sezon din Bundesliga austriaca au reusit sa ocupe locul 5. Sezonul trecut nu a mers chiar asa bine si au terminat pe locul 7, desi nu au castigat nici un trofeu Wolfsberger a fost premiata cu un loc in Europa League datorita clasamentului fairplay.

Meciul din tur a fost unul dominat de Dortmund, desi au avut pe teren pe Reus, Gundogan sau Kagawa meciul s-a terminat 1-0 pentru germani, un scor care nu reflecta realitatea din teren. Pentru acest meci este de asteptat ca tehnicianul Tuchel sa foloseasca toti titularii disponibili, spre deosebire de meciul din tur cei de la Dortmund vor trebui sa inscrie mai multe goluri deoarece joaca pe teren propriu. Este bine cunoscut faniilor fotbalului german ca suporterii Borussiei Dortmund umplu la fiecare meci tribunele stadionului Signal-Iduna Park, iar cu o asistenta asa de mare fotbalistii germani vor trebui sa faca spectacol in partida de astazi.

Ca o comparatie intre cele doua cluburi putem analiza datele ofensivei, ultimul meci in care Dortmund nu a inscris a fost contra celor de la Bayern Munchen, in luna aprilie, in timp ce austriecii nu au inscris nici un gol in ultimele trei meciuri jucate.

Astfel in aceasta partida se pot alege mai multe tipuri de pariuri,bineinteles o cota de 1.05 pentru victoria lui Dortmund oferita de agentiile de pariuri este mult prea mica, dar pariorii pot miza pe faptul ca se marcheaza peste 2.5 goluri. Acest pronostic este cotat cu 1.30, iar pentru pariorii care doresc o cota mai mare exista optiunea peste 3.5 goluri cu o cota de 1.75. Un alt pariu interesant ar fi ca nu marcheaza ambele echipe, avand in vedere atacul slab al celor de la Wolfsberger cota de 1.40 este acceptabila.

De asemenea, pariorii trebuie sa aiba in vedere ca germanii vor domina tot meciul deci pot alege si variantele cu cornere sau orice alt tip de pronostic oferit de casele de pariuri care presupune un meci jucat mai mult in jumatatea celor de la Wolfsberger.