Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 05.Ianuarie.2016 – Stoke vs Liverpool

liverpool logostoke logoPentru astazi la rubrica Pariul Zilei v-am pregatit o confruntare foarte interesanta din Cupa Ligii Angliei dintre Stoke City si Liverpool, fiind un meci pe care casele de pariuri il vad echilibrat, insa noi o sa va prezentam mai multe detalii despre cele doua echipe pentru a va ajuta sa alegeti favorita reala.

In primul rand trebui sa mentionam faptul ca Stoke City, gazda acestei partide, este una dintre cele mai surprinzatoare echipe din Premier League, de mai multe ori jucatorii pregatiti de galezul Mark Hughes au obtinut rezultate bune in fata unor echipe mai puternice, dar au pierdut impotriva formatiilor mai slab cotate. Astfel de exemple putem regasi in meciurile recente a celor de la Stoke care au invins cu 2-0 pe Manchester United, dar au pierdut etapa trecuta in fata celor de West Brom, echipa afla pe locul 12 in Premier League.

Un alt exemplu poate fi infrangerea din deplasarea de la Sunderland de la sfarsitul lunii noiembrie, care a fost urmata numai dupa o saptamana de o victorie surprinzatoare contra celor de la Manchester City. Astfel pariorii pot deduce ca Stoke City este o formatie imprevizibila, iar daca ar miza pe un succes al acestor in aceasta seara riscul de a pierde pariul este destul de mare.

Nici cei de la Liverpool nu pot fi tratati ca o echipa constanta, dupa numirea lui Jurgen Klopp jocul cormoranilor s-a imbuntatit semnificativ, insa in unele meciurile cei de la Liverpool nu reusesc sa puna in aplicare toate tacticile antrenorului neamt. Cel mai important aspect la gruparea oaspetilor este ca acum joaca mai direct, ceea ce le-ar putea crea multe probleme celor de la Stoke, iar faptul ca Liverpool se claseaza in acest moment doar pe pozitia a opta in clasament si cu 30 de puncte acumulate nu le ofera prea multe sperante ca vor reusi sa   termine sezonul pe un loc de Europa League.

Din acest motiv Cupa Ligii reprezinta o optiune mult mai accesibilia pentru oaspeti de a ajunge intr-o competitie europeana si in sezonul viitor. In meciul disputat in turul campionatului, tot pe terenul celor de la Stoke, cei de la Liverpool au reusit sa se impuna cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de brazilianul Coutinho in minutul 86.

In concluzie trebuie sa ne asteptam si in aceasta seara la un meci strans, iar pentru acei pariori care nu doresc sa riste pentru cota 2.45 care este oferita pentru un succes al cormoranilor, noi va recomandam sa pariati pe varianta de sansa dubla X2, pronostic care este cotat cu 1.30 si care va asigura castigul si in cazul unui rezultat de egalitate dupa 90 de minute.