Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 05.Decembrie.2015 – Inter vs Genoa

inter milan logogenoa logoIn aceasta seara se va disputa in campionatul Italiei un meci foarte atractiv pentru pariori, o confruntare intre Inter Milano si FC Genoa, doua echipe aflate in situatii complet opuse si in care Inter este favorita la victorie. Pronosticul propus pentru dumneavoasta in meciul disputat pe Giuzeppe Meaza este un succes al gazdelor care sunt pe pozitia secunda a clasamentului la un singur punct distanta de noul lider din Seria A.

Napoli a urcat etapa trecuta pe primul loc al campionatului dupa ce i-au invins pe milanezi cu scorul de 2-1, aceasta fiind singura infrangere din ultimele 8 etape a echipei pregatita de Roberto Mancini . Formatia gazda a avut pana acum un parcursu foarte bun avand acumulate 30 de puncte, Inter Milano are in prezent cea mai buna aparare din Serie A, defensiva milaneza incasand doar 9 goluri in 14 etape.

Desi atacul nu este unul prea productiv in linia de atac se gasesc jucatori foarte periculosi, cum ar fi: Stevan Jovetic, Adem Ljajic, Rodrigo Palacio sau capitanul Mauro Icardi. In lotul actual pregatit de Mancini se regasesc de asemenea foarte multi fotbalsiti proveniti din spatiul ex-iugoslav, acesti jucatori sunt recunoscuti pentru forta lor de lupta si pentru agresivitatea din teren. Un lucru foarte interesant la echipa milaneza este ca din cei 28 de fotbalsiti 23 au o cetatenie straina si totusi acest detaliu nu a incurcat foarte mult jocul echipei.

De partea cealalta Genoa are 19 stranieri in componenta, insa managerul Gian Piero Gasperini nu a obtinut rezultate la fel de bune ca omologul sau, echipa genoveza se afla inaintea acestei etape pe locul 15 cu doar 16 puncte. Desi cele doua adversare au marcat un numar asemanator de goluri, jucatorii genovezi nu au reusit sa fie la fel de eficienti ca cei ai Interului, iar echipa oaspete se afla la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil.

In ultima confruntarea disputata pe Giuseppe Meazza cei de la Inter s-au impus cu scorul de 3-1, golurile milanezilor fiind reusite de Palacio, Icardi si Vidic. Genovezii vor avea o misiune foarte grea in aceasta seara, casele de pariuri acordand cota 5.70 pentru un succes al oaspetilor si cota 3.90 pentru un rezultat de egalitate. De altfel in ultimii 10 ani Inter nu a pierdut niciodata acasa in fata celor de la Genoa, de aceea va propunem sa pariati pe o victorie a jucatorilor lui Mancini pentru cota 1.60, acest pariu fiind foarte sigur daca avem in vedere toate avantajele Interului in aceasta confruntare.