Biletul Zilei
Biletul Zilei

Pariul Zilei 05.August.2015

Mansa retur dintre BATE Borisov si Videoton este propunerea noastra pentru rubrica Pariul Zilei, in acest articol va vom expune cateva detalii despre cele doua echipe pentru a va convinge sa pariati pe victoria belorusilor de la BATE.

In meciul tur, disputat in Ungaria, BATE Borisov a condus pana in minutul 89 cand ungurii au egalat prin Paolo Vinicius. Faptul ca BATE a fost atat de aproape sa-i invinga pe unguri chiar la ei acasa ne indica echipa mai buna, care este favorita si isi doreste mai mult calificarea.

BATE Borisov are si avantajul de a fi jucat mai multe meciuri in aceasta vara, daca in campionatul Ungariei s-a ajuns la etapa a treia, in cel al Belarusului cluburile au disputat pana acum 14 meciuri, iar cei de la BATE se afla pe prima pozitie a clasamentului. Mai mult de atat, BATE a demonstrat si in meciul trecut ca se afla in forma maxima, cand a zdrboit cu 7-0 pe FK Spartak Shklov. Mai trebuie adaugat faptul ca cei de la BATE au folost multe rezerve in acest meci, titularii fiind menajati pentru partida de astazi cu Videoton.

Clubul din Belarus vor sa repete performanta de anul trecut, cand au reusit sa se califice in grupele UEFA Champions League, in care desi au terminat pe ultimul loc BATE a reusit sa obtina o victorie acasa contra celor de la Athletic Bilbao. Aceste rezultate arata clasa belorusilor si diferenta care exista intre ei si adversarii din Ungaria.

Daca cei de la BATE a devenit in ultimii ani o prezenta constanta in competitiile europene, nu acelasi lucru se poate spune si de Videoton. Clubul antrenat de francezul Bernard Casoni se afla la a doua participare din istorie in Champions League. Acestia au mai participat in 2011 cand au fost eliminati de Strum Graz, fiind chiar primul adversar intalnit. Campionii actuali ai Ungariei nu trec nici acum printr-o perioada foarte buna, dupa primele 3 meciuri din campionat acestia au inregistrat doar o victorie si doua infrangeri. Ca sa va convingeti si mai mult de sansele pe care Videoton le are in aceasta partida trebuie sa mai mentionam ca cel mai important jucator al echipei, capitanul Roland Juhasz, va fi indisponibil pentru acest meci fiind accidentat.

Avand in vedere toate aspectele mentionate anterior puteti si dumneavoastra cantari ce sanse are Videoton in acest meci, cota 7.20 reflecta foarte bine misunea imposibila pe care o au ungurii in deplasarea de la Borisov. Asadar, pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al belorusilor, agentiile de pariuri ofera cota 1.45 celor care mizeaza pe acest pronostic, desi este o cota mica pariorii ar trebui sa aiba in vedere ca e un pariu foarte sigur si riscul pe care il asuma este minim.