Pariul Zilei 04.Septembrie.2015

O partida foarte atragatoare pentru pariori se va disputa in aceasta seara de la ora 21:45 in care nationala Germaniei care va primi vizita Poloniei pe stadionul Frankfurter Volksbank, fiind derbyul Grupei D din care mai fac parte Scotia, Irlanda, Georgia si Gibraltar. Desi va fi un meci aprins nu vor avea loc incidente in tribune sau in jurul stadionului, Polonia fiind cotata cu sansa a doua la victorie in acest meci, chiar daca in meciul din tur polonezii s-au impus cu 2-0.

Dupa primele sase etape Polonia conduce grupa cu 14 puncte, in timp ce campioana mondiala este cu un punct in spate, partida de astazi fiind o ocazia potrivita pentru ca nemtii sa isi razbune infrangerea din Polonia. Echipa antrenata de Joachim Low este net superiora polonezilor, majoritatea fotbalistilor fiind vedete la cluburile lor.

In urma cu cativa ani echipa nationala a Germaniei era formata dupa scheletul de jucatori de la Bayern Munchen, in echipa de azi majoritatea jucatorilor provin de la clubul bavarez si de la Borussia Dortmund dar sunt selectionati si tot mai multi fotbalisti din afara Bundesligii.

Din echipa Poloniei doar capitanul Robert Lewandowski poate fi comparat cu vedetele nemtilor, atacantul polonez este evaluat la 35 de milioane de euro si joaca tot in Bundesliga la Bayern Munchen. In meciul de astazi am putea urmari si pe fostul fundas al Stelei Lukas Szukala care va avea o misiune foarte dificila sa opreasca atacurile nemtilor.

Ofensiva germana a marcat sapte goluri in ultimul meci contra celor din Gibraltar, Schweisteinger a ratat si un penalti in startul partidei. Meciul din tur a reprezentat prima victorie a polonezilor in intalnirile cu germanii, din 1971 pana in 2014 Polonia reusise cel mult un egal, ceea ce inseamna ca oaspetilor de astazi le va fi aproape imposibil sa obtina un rezultat poziriv pe terenul Germaniei care a castigat patru titluri mondiale si trei Campionate Europene.

Casele de pariuri ofera cota 1.30 pentru o victoria a gazdelor, iar pentru un egal cota 6.00. Pentru cei care cauta cote mai mari o victorie istorica a Poloniei le-ar aduce cota 12.00, o cota foarte mare care reprezinta sansele oaspetilor de a se impune in acest meci, deci va propunem sa mizati pe o reusita a germanilor in acest meci chiar daca veti primi o cota mica este un meci sigur care poate fi adaugat pe un bilet cu mai multe pronosticuri sau poate fi mizat singur cu o suma mai mare care ar aduce profituri importante pariorilor.